Lányok! Nektek milyen haj jön be? Rövid vagy félhosszú?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy tanácstalan vagyok, mert a rövid hajjal (2-3cm) nincs annyi gond, a félhosszú (6-7cm) hajra meg aztmondták hogy jobban áll nekem. szóval nemtudom... :S2010. dec. 2. 20:02
1/16 A kérdező kommentje:
képeket esetleg tudnátok küldeni, milyen hajak jönnek be nektek? bocsi h ennyire rátok szorulok, csak tanácstalan vagyok, mert én se tudom mi lenne a jó megoldás. (N)
2010. dec. 2. 20:09
2/16 B-Eniko válasza:
Nekem félhosszú, olyan Victoria Beckham-es frizkóm van és imádom. Nem túl rövid, de még mindig könnyen kezelhető és még szerintem nőcis. Van akinek jól áll a rövid haj(pl az Erős Antóniának kimondottan)de nők esetén szerintem legtöbbször fiúsnak hat.
3/16 anonim válasza:
Kezdjük ott, fiú vagy vagy lány?? :D
4/16 A kérdező kommentje:
vááááábocsi, a legfontosabbat téll elfelejtettem:D
18 / F
BOCSI!! :D
2010. dec. 2. 20:47
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
Rövid! Vagy ami jobban áll. Szerintem olyan 4-5 centi a legjobb
7/16 A kérdező kommentje:
többiek? nektek milyen haj jön be?? :)
2010. dec. 4. 10:08
10/16 anonim válasza:
leginkább a félhosszú:
vagy esetleg max. ilyen: [link]
de az ilyentől és az ehhez hasonlóktól kiráz a hideg:
egyébként arcfüggő. lehet valaki sármos rövid hajjal éppúgy, mint hosszúval.
nem a haja alapján fogom megítélni a pasit, kivéve ha nem az utolsó képhez hasonló haja van, mert attól menekülök!:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!