Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek vannak féltett...

Mindenkinek vannak féltett titkai, tippei amit a szépségért teszakinek van vmi igazán jó tippje hajra, bőrre, sezmre (pillára) ajakra az megoszthatná?

Figyelt kérdés
Én pl minden nap eszek egy kis élesztőt és a pattanásiam elmúltak...ilyenekre gondoltam főleg a haj érdekelne és a köröm:)
2009. jan. 17. 13:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

ARCRADÍR:kristálycukor+pár csepp citromlé+a bőrödnek legmegfelelőbb krém.Összekevered és felkened az arcodra eldörzsölöd,és rajta hagyod kb. 5percig ettől bársonyosan sima lesz az arcod:)

HAJÁPOLÁS:

ha viszket a fejbőröd,és korpás a hajad: kénes samponnal moss hajat(a rossmanba lehet kapni,naturland kénes sampon!).Ne aggódj,tudom hogy írtó büdös,de hajszárítás közben a meleg hatására elpárolog a szag.:)nekem 1-2 használat után 1000X szebb volt a fejbőröm és nem is viszketett.

Ha száraz a hajad:vegyél placentás hajpakolást,hajmosás után kend fel a hajadra és hagyd rajta fél óráig,majd mosd le.Csodákra képes,én pl állandóan vasaltam a hajam és ezt használtam,hogy ne száradjon a hajam.

HA ZSÍROS AZ ARCBŐRÖD:Tíz deka túrót alaposan keverjünk össze két evőkanál mézzel és két evőkanál citromlével. Húsz percig hagyjuk hatni az arcunkon.

REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI,ÉN IS NAGYON SOK JÓ ÖTLETET OLVASTAM MOST:-)

ESZEMBE JUTOTT MÉG EGY OLDAL,AHOL ILYEN DOLGOK VANNAK,NÉZZÉTEK MEG ÉRDEMES : [link]

/14éves lány/

2009. jan. 29. 10:16
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönyjük:D:D:D ezek tényleg nagyon jó dolgok egy csomó mindent kiprobálok;) köszönöm
2009. jan. 29. 12:41
 23/25 anonim ***** válasza:
64%
:)
2009. jan. 29. 15:52
 24/25 anonim ***** válasza:
89%
Biovanne szépségvitamintól nekem nagyon szépek lettek a körmeim:)
2009. jan. 29. 19:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Tetszik ez a sok jó ötlet amit írtatok!Sokat ki fogok próbálni belőle!:)
2010. nov. 5. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!