Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek vannak féltett...

Mindenkinek vannak féltett titkai, tippei amit a szépségért teszakinek van vmi igazán jó tippje hajra, bőrre, sezmre (pillára) ajakra az megoszthatná?

Figyelt kérdés
Én pl minden nap eszek egy kis élesztőt és a pattanásiam elmúltak...ilyenekre gondoltam főleg a haj érdekelne és a köröm:)
2009. jan. 17. 13:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt elfelejtettem írni, hogy éjszakára. :-) Így alszom. Krém, zokni. Reggelre nagyon jó kis puha a lábam.
2009. jan. 17. 22:01
 12/25 A kérdező kommentje:
jajjj ez is de jó:D ezt még nem is hallottam:D köszönöm:D
2009. jan. 17. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Hajmosás után citromlével(igazi) leöblíteni a hajat:világosít és jó tartást ad.

Zuhany előtt étolajos tengeri sóval átdözsölni a testet.Sima,puha lesz a bőr.

2009. jan. 17. 22:14
 14/25 A kérdező kommentje:
jajj ez is de jóóóóóóó:D:D nagyon köszönöm:D
2009. jan. 17. 22:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

csillogó haj:Keverj össze azonos mennyiségű rumot és citromlevet, majd keverd el 3 tojássárgájában. Hajmosás után vidd fel a hajadra a pakolást, majd 15 perc elteltével alaposan öblítsd le. Ha a hajad magától megszáradt, fújd be hajlakkal, hogy a rum szaga ne legyen érezhető.

ha zsíros a hajad-->

Keverj össze fél pohár sonány joghurtot és egy tojássárgáját. A mixet oszlasd el a fejeden egyenletesen. Még hatásosabb lesz az eredmény, ha a hajadat folpackal becsavarod. 10 perc elteltével most át a hajadat langyos vízzel.

Pattanások ellen,én sajna nem vagyok képes megenni az élezstőt...ez viszont működik-->

Egy kevés élesztőt keverj el egy kevés kefírben. Miután egyenletesen elkeverted a masszát, kend fel az arcodra. Vékony rétegben vidd fel a pakolást, mert különben nem szárad meg. Kb. 10-15 perc elteltével, langyos vízzel mosd le a masszát. Heti 1-2 alkalommal használd a pakolást.

ja és a szempillámra olivaolajat szoktam tenni,sztem jól erősíti...

2009. jan. 18. 11:36
 16/25 anonim ***** válasza:
87%

Nekem nagyon sokáig korpás volt a fejbőrőm,ráadásul nagyon viszketett bármilyen sampont is használtam.Aztán a kolléganőm ajánlót egy szert amit az orvossal kell kiiratni.A neve ELOCOM OLDAT.Miután megmosod a hajad kicsit töröld át majd egy vattapamacs segítségével dörzsöld bele a fejbőrődbe.

Nekem nagyon erősen korpás volt,és már az első használat után szinte teljesen eltűnt.

Hátránya,hogy egy kicsit gyakrabban kell hajat mosnom,mert hamarabb bezsírosodik.

Remélem sok embernek tudtam segíteni.

2009. jan. 22. 16:46
 17/25 A kérdező kommentje:
Biztos lehetsz benne;) köszönöm midnkettőtöknek az uj tippeket:)
2009. jan. 22. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

igaz ezek nem az én tippjeim,de nagyon jól hagzanak...

mitesszeres a bőrünk, akkor egy uborkát reszeljünk le, keverjünk hozzá néhány csepp citromlét és egy negyed élesztőt, s kenjük az arcunkra. Ha tágak a pórusaink, vágjunk fel egy fél uborkát, fél őszibarackot, egy sárgarépát és tegyünk hozzá hat kanálnyi joghurtot. Az egészet turmixoljuk össze, majd vigyük fel a krémet az arcunkra.

Az uborka leve is kiváló szépségápoló szer. Kétkanálnyit keverjünk össze egy kanál tejföllel, majd a kencét vattakorongokkal itassuk fel, és fedjük be vele az arcunkat mintegy fél órára. A meghámozott és lereszelt uborkához evőkanálnyi mézet is keverhetünk. Az arcra kenve fedjük le, majd a pakolást húsz perc után, ásványvízzel mossuk le.

Hajnövekedést elősegítő, hajhagymát tápláló pakolást készíthetünk uborkalével: két evőkanál uborkalevet, két tojássárgáját, egy evőkanál ricinusolajat, egy kávéskanál mézet keverjünk össze, és kenjük be ezzel a masszával a fejbőrt. :-)én kipróbálom..

2009. jan. 24. 09:02
 19/25 A kérdező kommentje:

Én is az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Köszönöm szépen, nem gondoltam volna, h az uborka is ennyire hasznos lehet:)

2009. jan. 24. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

én a szempillámat beszoktam dörzsölni ricinus olajjal és nagyon jól errősíti

gyógyszertárban párszázért beszerezhető

2009. jan. 25. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!