Ha Bánfi hajszeszt hazsnálok, akkor csak a Bánfi balzsanot és sampont hazsnálhatom, vagy lehet azt amit eddig is hazsnáltam?
Figyelt kérdés
Érdekelne a kérdés, mert sokan mondják, h csak azzal jó, meg minden..akkor most meg kellene vennem a sampont és a balzsamot is, hogy használjon vagy nyugodtan használhatom a régieket ? vmint Ha Bánfi hajszeszt használok, szedek mellé rendszeresen sörélesztőt az tényleg hazsnál, hogy egészségesebb legyen a hajam és nőljön, mert nekem sajnos nagyon lassan nől :S Köszönöm , h elolvastad :P
Legyen szép napod :)
2010. dec. 1. 18:54
1/1 anonim válasza:
Hatásfokozás érdekében mehet a sampon is mellé.
De én csak szeszt használok mellette meg hagyományos csalán samponom van.
Ha nem vasalod nem festeted nyugodt lehetsz h nőni fog csak most nyakunkon a tél így bevan állva a hajhagyma is.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!