Herpesszel lehet csókolózni?
Mert ha igen akkor az fájdalmas,vagy?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Utolsó vagyok.
Ja és nem undorodik tőle :)
És nekem nem fáj, ha még nem a nagy sebbel csókolózok, csak ahogy leírtam :D
Hát hál' égnek én nem vagyok herpeszes, nincs meg bennem a vírus. De azoknak is elég sok eszük lehet, akik csak úgy simán átadnák a párjuknak, hogy ők is egész életükre elkapják... Gratulálok!
Az meg csak "hab a tortán", hogy milyen íncsiklandó lehet egy gennyedző szájjal csókolózni...
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:38
ma 19:04 vagyok
Nem tudom hogy rám gondoltál-e, de ha igen akkor olvasd el még egyszer amit írtam.. Éppen azt pofáztam, hogy gennyes sebbel én sem csókolózok, és a barátom pedig nem kapja el, pedig már vagy 500x csókolóztunk így.. A másik meg, ha neked még nem volt akkor ne beszélj úgy mintha tudnád miről van szó. Mert nem végig ilyen gennyes, meg nagy seb, hanem ha normálisan ápolod akkor 1-2 nap alatt elmúlik..
20:41 milyen magas az intelligencia szinted... Nem is értem, honnan vetted hogy neked írtam. De felettébb gratulálok akkor neked is.
És attól, hogy nekem nincs, képzeld el, még sok emberen látom ezt az undorító vírus még undorítóbb megjelenését. ÉS hidd el, eszem ágában sem lenne egy ilyen emberrel csókolózni, mert a legtöbb esetben (főleg, ha kikaparják) rettentő gusztustalan, gennyes seb alakul ki....
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:03
Képzeld érdekel, mi lesz vele 10 vagy akárhány év múlva.. De te biztosan jobban tudod hiszen biztos ismersz is hogy milyen vagyok és tudod hogyan gondolkodom.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Úgy látom szövegértési problémáid vannak drágám. Úgy kezdtem, hogy "Nem tudom hogy rám gondoltál-e, de ha igen"... Na ha te nem rám gondoltál, innentől kezdve nem kellett volna magadra venned. Az már a te dolgod hogy mit tartasz undorítónak és mit nem. Az én intelligencia szintemet pedig nem kell felmérni, mert egy válasz alapján nem igazán lehet.. De te ezt is biztos jobban tudod mindenkinél ;)
17:04
Mivel annak ellenére, hogy a szimpla feltételezésed ellenére is kőbunkóan válaszoltál, amit nekem szegeztél, gondoltam nem foglak agyon tutujgatni a válaszom által, remélem megérti a kicsiny lelked.
És ezennel ezt le is zárnám, nem fogok vitába bonyolódni egy herpesz-kérdésnél. :D
17.04
Hát igen, a válaszomban az volt a leglényegesebb és kiemelendőbb dolog, hogy érdekel-e majd a párod állapota 10 év múlva. Nem az, hogy hoppá, már benne van a vírus, MIATTAD. mindegy, kinek mi a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!