Herpesszel lehet csókolózni?
Figyelt kérdés
Mert ha igen akkor az fájdalmas,vagy?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 29. 18:10
1/21 anonim válasza:
nem azért mert fájdalmas, hanem mert elkapja a másik fél is
2/21 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, és tök jól megfertőzöd vele a másikat is. Látom neked is több füled van, mint IQ-d.
3/21 anonim válasza:
Fúj, undorító, egy nedvező sebet ragasztanak a szádra!
Broáf!
4/21 A kérdező kommentje:
Értem.
2010. nov. 29. 18:17
5/21 Domcsaa válasza:
háát...az igaz h nem higénikus,de ha nem olyan ronda és le van tapasztva akkor még szóba jöhet h esetleg csókolózol.én még nem próbáltam ki h milyen herpesszel..!
6/21 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 29. 18:31
7/21 anonim válasza:
hatha a masik fel szivesen smarol ugy hogy kozben van herpeszed, akk jah lehet:P
8/21 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 29. 18:35
9/21 anonim válasza:
Nem, mert átadhatod egy életre...
10/21 anonim válasza:
Én szoktam csókolózni, mert a barátom szerencsére nem kapja el tőlem. De ha ilyen gennyes, meg sebes, akkor nem csókolózunk! Csak akkor, ha még csak kicsi seb van rajta, vagy már elmúlóban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!