Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg olyan jó a Remington...

Tényleg olyan jó a Remington hajvasaló? És mennyibe kerül? És hol árulják?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is remington hajvasalóm van, már 3 éve, semmi baja nincs, kitűnően működik és imádom :) Én Aquincumon vettem a fodrászomtól a Black Hair Professional-ban, de pl az Óbudai Auchanban van egy fodrászüzlet, ott is sok a remington termék.
2009. jan. 15. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Remington hajformázóm volt (gőzölős, cserélhető kerámia lapokkal: kreppelő, vasaló).

Sajnos nem vált be (legalábbis az én hajamnál).

Viszont a kizárólag hajvasalóról én is csak jó kritikákat hallottam.

Most GA.MA-t használok (lézer-ion-os).

Nekem tökéletesen működik. :)

Sok sikert a vásárláshoz! :)

2009. jan. 15. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nagyon szeretem a remington hajasalómat. Már több fodrásztól is hallottam, hogy ilyen "ketyerékből" csak remingtont szabad venni. Nekem a hajszárítóm is ilyen márka és férjem szakállvágója is. Ahogy én néztem van 10 ezer ft alatt és felett is, típustól függően. És auchanban, corában, tescoban is lehet kapni, meg persze media marktokban is...
2009. jan. 15. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Én egy Intersparban vettem a Remingtonomat. 3990 ft volt, ilyen rendkívüli akció keretében vettem. tökéletesen bevált.
2009. jan. 15. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!! :)
2009. jan. 17. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!