Ciki de még nem voltam szoláriumban. Hogy működik ez? Mármint bemegyek és utána?
de légyszi vegyétek komolyan a kérdést, tényleg
segítséget kérek
szió:)
nem ciki ez, hidd el:)
én olyan helyen voltam először, ahol tök kedvesen elmondtak mindent, remélem te is ilyen helyre fogsz menni.
De ha mégse:kiválasztja neked a kezelő, h fekvő vagy állószoliba mész-e(ált. érzékenyebb bőrnél a fekvőt ajánlják), elsőre szerintem elég lesz 1 egységnyi idő is. Beállítja a gépet, van kb 5 perced, h levetkőzz, és befeküdj. Bekapcsol a gép, amikor vége kikapcsol, te kiszállsz, felöltözöl, és ennyi:)
Jó szolizást!:)
Egyáltalán nem ciki a kérdésed.
Bemész a szoliba és elmondod, hogy először jársz ilyen helyen, és tanácsot szeretnél kérni, hogy hogyan kezdj neki, mennyi idővel, milyen krémert ajánlanak előtte használni. Szépen el fogja mondani az ott dolgozó lány, mi a teendő. Aztán fizetni kell, majd bekísérnek a géphez, ahol megmutatják, milyen gombokat kell nyomkodni (ez nem bonyolult). Aztán magadra hagy, leöltözöl és behuppansz a szoliba és barnulsz ezerrel.:) Ennyi az egész.
Egyáltalán nem ciki.
Jó neked h te mehetsz. Én sem voltam még soha, de azt hiszem h nem is fog rá sor kerülni, sok anyajegyem van.
Nekem is van (ó) pár anyajegyem de muszáj mennem mert a fehér munkaruhában eléggé hülyén nézek ki,mint aki a sírból ugrott ki... :( :)
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!
:)
még annyit:mennyi az az ár ami korrekt (elfogadható + a minőség is..)
KÖSZÖNÖM!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!