Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoláriumban meztelenül vagy...

Szoláriumban meztelenül vagy boxerben?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha leírnátok egy kezdő számára, h mennyibe kerül, meg mit kell csinálni :) köszönöm
2011. okt. 31. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Boxerben? Fiú vagy? Szoláriumozni akarsz? Felejtős...
2011. okt. 31. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nehogy boxerben feküdj már be légyszives.

de van álló szoli is.

odamész,és a pultosnak megmondod h itt még nem voltal,és ő megmutatja,vhol nyomni kell egy start gombot,de valamelyik szalonban azt se.és értelemszerüen tudod majd állitani a ventillátorok erösségét,már ahol,de megmutatjak.meg azt nézd meg h ki van e takaritva,vagy kérdezz rá,mert vhol a vendeg takaritja.

2011. okt. 31. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Fiú vagy! Könyörgöm, ne járj szoláriumba!
2011. okt. 31. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Ha már szoliba mész, akkor szerintem úgy érdemes, ha egyenletesen barnulsz le. Én meztelenül szoktam :)

Attól függ, hogy hova mész szoliba, az árak mindenhol máshogy vannak.

A keletinél pl van egy olyan hely, ahol 300ft és annyi időre mész, amennyire akarsz.

Ahova én járok ott 70ft/perc.

Ha előszőr mész, akkor kb. 4percre menj, aztán majd szépen fokozatosan növeld az időt.

Én már járok egy ideje, 12-14 percre szoktam menni és még ígyis van, hogy leégek, szóval óvatosan :)

Ha fekvőbe mész, ott ügyelni kell a higiéniára, általában szokott lenni fertőtlenítő, azzal lefújod,áttörlöd és kész.

Ha állóba mész, ott max rakj le egy törlőkendőt és arra állj.

Én szerintem az álló sokkal jobb, mint a fekvő(egyenletesen barnít, sehol nem maradsz fehér)

Nekem a fekvőbe a derekamnál sose tud rendesen lebarnulni.

De ez persze mindenkinek más :) próbáld ki mindkettőt, aztán eldöntöd, hogy neked melyik a jobb!

Remélem tudtam segíteni egy kicsit :)

2011. okt. 31. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit keres egy fiú szoliban? Blöehh :S
2011. okt. 31. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
fiú szoliban??? én ázsiai vagyok és barna a bőröm úgyhogy nem kell, de ha hófehér lenne a bőröm akkor sem mennék, pedig lány vagyok.... de akkor is... könyörgöm, fiú mit keres szoliban???
2011. okt. 31. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetne fiú szoláriumba? Simán csak barnulni is akár...én járok, nem feketére szolizni magam, de ha egy kis színem lesz az sem baj...nekem szárítja a bőröm, és így eltűnnek a begyulladt szőrtüszőim, illetve leszárítja azt. Havi vagy kéthavi egyszer...és igen, járnak fiúk is, van a ki a metrószexuális énjét csiszolgatja, me van aki bolondul ráncosra szoliztatja magát. Férfi is legyen ápolt, és igényes saját testére, kinézetére. És itt nem a sok divatfrizurás tinédzserre gondolok zselés fejjel, láncokkal meg szűk f@sszorongató farmerrel, meg anorexiás felsőtestet kiemelő szűk pólóval.
2011. okt. 31. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
A szolárium se fiúnak, se lánynak nem jó. Csúnya, nagyon látni, hogy nem igazi a barnaság. Olyan művé teszi az embert, mint a robotok. Fújj.
2011. okt. 31. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
36%

Nyáron persze senki nem megy napra, mert az jobb, mint a szoli.... Majd utána kérj időpontot bőrgyógyászatra is egyből ;)

Amúgy ha már szolizni akarsz, akkor ne legyél szégyenlős, akkor már boxer nélkül...

2011. nov. 3. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!