Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon Fáj a nyelvpc?

Nagyon Fáj a nyelvpc?

Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni de nem tom hogy mennyire fáj és anyuék sem engednék meg ! Nagyon Feltűnő vagy nagyon hamar észre veszik ??? Köszi
2010. nov. 24. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Az én PC-mbe beledughatod a nyelvedet, csak várj, amíg leszedem a tápegyságről a burkolatot.
2010. nov. 24. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:

ha érzéstelenítik akkor annyira nem fáj a szúrás.

észreveszik, mivel néhány napig csak pépeset ehetsz ...

2010. nov. 24. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Adnak rá érzéstelenítő spray-t, és nem fáj a szúrás. Utána kicsit feldagad, de ennyi. A pépes dolog meg hülyeség. Egyén függő hogy mit bírsz. Nekem nem volt vele bajom. 1-2 napig furábban beszéltem, de enni tudtam, igaz óvatosabban, de ment. Az meg hogy észreveszik-e, csak rajtad múlik. Ha ügyes vagy, akkor nem. Nekem van ismerősöm aki csak 2 év után vette észre hogy van a nyelvemben. (= beszédnél sem látszik.) Sok sikert. Am hány éves vagy?
2010. nov. 24. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
boccs ha hülyeség a pépes cucc ... szalonba mondták -.-"
2010. nov. 24. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem érzéstelenítették, de úgy "megfogták", hogy nem éreztem semmit.Nekem anyu 3 hónap után vette észre, amikor ásítottam, de tesóm 2 nap alatt kiszúrta.Van olyan ismerősöm, akinek több évbe telt, hogy észrevegye.:)

A pépes dolog nem hülyeség, igaz én is próbálkoztam kispizzával, 20 perc volt megenni.Hát inkább ettem levest meg főzeléket.

2010. nov. 25. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
16-vagyok és nagyon szeretnék csináltatni csak nagyon ellene vannak anyuék de ha majd el válnak akkor úgy sem veszi észre anyu És köszi mindenkinek ! X)
2010. nov. 25. 16:37
 7/7 anonim válasza:
habi.. én megcsináltam rögtön beszéltem, ettem minden max 3. nap volt picit feldagadva.. és énis szülök tudta nélkül csináltattam még azóta se vették észre. ;) :D
2010. nov. 25. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!