Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szinező az mire jó? Ha...

A szinező az mire jó? Ha festett fekete hajra szőke szinezőt rakok milyen színű lesz? Szőke?

Figyelt kérdés
fekete festet hajam van szőkét ,szeretnék mit csináljak hogy szőke legyen ? elég szinezőt venni és avval sz befesteni szőkére? akkor szőke lesz?
2010. nov. 22. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
sztem lekell szivatni a színét először
2010. nov. 22. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugy enem komolyan kérdezed? :S

A szinező nem világosít.

A festett feketéből még fodrász se tud egyszerűen szőkét csinálni

2010. nov. 22. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
7%

Szőke árnyalatú lesz!De nem teljesen szőke!És amúgy is a színező az hajlakkban vagy hajhabban kapható!Ezek egy-maximum két mosás után kijönnek!

Szóval nyugodtam megcsinálhatod ha rosszul sikerül legfeljebb kimosod!

Feketéből nem lesz full szőke csak egy szőke árnylat!!

2010. nov. 22. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Festett feketéből szőke ármnyalat?

Hát ezt megnézném

2010. nov. 22. 14:45
 5/13 anonim ***** válasza:

A színező nem csak hajlakkban és hajhabban van. Totál úgy néz ki, mint bármelyik igazi festék, de ez csak színezi a hajat, kibír 15-20 mosást, és fokozatosan kopik ki a hajból.

Anyum ilyet használ, épp azért, hogy ne látszódjon teljesen a lenövés, mert nem akarja 3-4 hetente festetni a haját, csupán ad neki egy kis lilás, gesztenyés színt evvel.

2010. nov. 22. 14:46
 6/13 anonim ***** válasza:

A hajszínváltoztatás tartóssága és hatásai

1 szint: Kimosható hajszínezők

Hogyan működnek a különböző szintű hajszínváltoztatók?

Ezt a fajta hajszínezőt könnyű kimosni – hatása mindössze 6-8 hajmosásig tart. Nem világosítják a hajszínt és nem alkalmasak ősztakarásra.

A kimosható hajszínezőket egyszerű felismerni – csak egy komponensből állnak. Keverés nélkül azonnal felvihető közvetlenül nedves, megmosott hajra.

Hogyan működik?

A kimosható hajszínezőket közvetlenül ható színezőknek is hívjuk. A színpigmentek nem hatolnak be mélyen a hajszálakba, hanem a felszínen tapadnak meg, ezáltal könnyen kimoshatók.

Ha a haj igénybevett vagy sérült, a hajszál pikkelyrétegek (kutikula) nem teljesen zártak, a színmolekulák behatolhatnak mélyebben a haj belsejébe. Ez esetben a kimosás nehezebb, így 6-8 hajmosás is kevés lehet az eltávolításra.

Az közvetlenül ható színezők:

Kimosható hajszínezők

A Kimosható hajszínező közvetlenül ható színező, ápoló krém vagy zselé formulával. Magas koncentrációban tartalmaz színező anyagokat, melynek eredménye 6-8 hajmosásig tartó mély színárnyalat.

Megjegyzés: Minél világosabb az eredeti hajszíne, annál intenzívebb és fényesebb lesz az eredmény.

A kimosható hajszínezők nem alkalmasak ősztakarásra!

Kimosható hajszínező a Palette ajánlásával:

Instant Color – 6-8 hajmosásig tartó vibráló, ragyogó színek.

2010. nov. 22. 14:47
 7/13 A kérdező kommentje:
szinezővel elérhetek valamilyen árnyalatot ami "szőke" vagynem ? 15 éves lány vagyok
2010. nov. 22. 15:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél fodrászhoz. Otthon, saját kezűleg pacsmagolva sajnos nem lesz olyan, mint amilyet elképzelsz magadnak. Max ha fodrász vagy:)
2010. nov. 22. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Színezővel 100% hogy nem lesz szőke a hajad. Sőt még rendes hajfestéktől sem (kivéve ha nincs benne szőkítő, de az sem első festés után) Tehát szerintem fodrásszal csináltasd meg, mert le kell szívatni.
2010. nov. 22. 16:08
 10/13 anonim válasza:

Szia!

Színezővel biztosan semmilyen árnyalatváltozást nem fogsz elérni, főleg nem szőkét. Vagy megvárod amíg lenő a fekete festék a hajadról, vagy fodrászhoz mész, aki leszívatja, festi, és lehet, hogy tönkre vágja a hajadat vele :( és nem is biztos, hogy olyan szőke lesz, amilyet megálmodtál... Sok rossz példát láttam, amikor a haj nem szép szőke, hanem narancssárga, vagy amolyan "kis csirke" színű lett, és az szerintem nagyon nem szép. Akkor inkább maradj fekete! Én is az vagyok!!! :)

2010. nov. 22. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!