A szinező az mire jó? Ha festett fekete hajra szőke szinezőt rakok milyen színű lesz? Szőke?
Ugy enem komolyan kérdezed? :S
A szinező nem világosít.
A festett feketéből még fodrász se tud egyszerűen szőkét csinálni
Szőke árnyalatú lesz!De nem teljesen szőke!És amúgy is a színező az hajlakkban vagy hajhabban kapható!Ezek egy-maximum két mosás után kijönnek!
Szóval nyugodtam megcsinálhatod ha rosszul sikerül legfeljebb kimosod!
Feketéből nem lesz full szőke csak egy szőke árnylat!!
Festett feketéből szőke ármnyalat?
Hát ezt megnézném
A színező nem csak hajlakkban és hajhabban van. Totál úgy néz ki, mint bármelyik igazi festék, de ez csak színezi a hajat, kibír 15-20 mosást, és fokozatosan kopik ki a hajból.
Anyum ilyet használ, épp azért, hogy ne látszódjon teljesen a lenövés, mert nem akarja 3-4 hetente festetni a haját, csupán ad neki egy kis lilás, gesztenyés színt evvel.
A hajszínváltoztatás tartóssága és hatásai
1 szint: Kimosható hajszínezők
Hogyan működnek a különböző szintű hajszínváltoztatók?
Ezt a fajta hajszínezőt könnyű kimosni – hatása mindössze 6-8 hajmosásig tart. Nem világosítják a hajszínt és nem alkalmasak ősztakarásra.
A kimosható hajszínezőket egyszerű felismerni – csak egy komponensből állnak. Keverés nélkül azonnal felvihető közvetlenül nedves, megmosott hajra.
Hogyan működik?
A kimosható hajszínezőket közvetlenül ható színezőknek is hívjuk. A színpigmentek nem hatolnak be mélyen a hajszálakba, hanem a felszínen tapadnak meg, ezáltal könnyen kimoshatók.
Ha a haj igénybevett vagy sérült, a hajszál pikkelyrétegek (kutikula) nem teljesen zártak, a színmolekulák behatolhatnak mélyebben a haj belsejébe. Ez esetben a kimosás nehezebb, így 6-8 hajmosás is kevés lehet az eltávolításra.
Az közvetlenül ható színezők:
Kimosható hajszínezők
A Kimosható hajszínező közvetlenül ható színező, ápoló krém vagy zselé formulával. Magas koncentrációban tartalmaz színező anyagokat, melynek eredménye 6-8 hajmosásig tartó mély színárnyalat.
Megjegyzés: Minél világosabb az eredeti hajszíne, annál intenzívebb és fényesebb lesz az eredmény.
A kimosható hajszínezők nem alkalmasak ősztakarásra!
Kimosható hajszínező a Palette ajánlásával:
Instant Color – 6-8 hajmosásig tartó vibráló, ragyogó színek.
Szia!
Színezővel biztosan semmilyen árnyalatváltozást nem fogsz elérni, főleg nem szőkét. Vagy megvárod amíg lenő a fekete festék a hajadról, vagy fodrászhoz mész, aki leszívatja, festi, és lehet, hogy tönkre vágja a hajadat vele :( és nem is biztos, hogy olyan szőke lesz, amilyet megálmodtál... Sok rossz példát láttam, amikor a haj nem szép szőke, hanem narancssárga, vagy amolyan "kis csirke" színű lett, és az szerintem nagyon nem szép. Akkor inkább maradj fekete! Én is az vagyok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!