Ha veszek egy sötétbarna majdnem fekete színezőt, akkor olyan színű lesz a hajam tutira, mint ami a tasakon levő csajnak van, vagy totál nem? (infó lent)
Sima barna hajam van, a lehető legegyszerűbb barna. Sötétbarnát szeretnék, majdnem feketét. Mindezt színezővel, ha mégse állna jól, akkor legalább hamar eltűnik nyom nélkül.
Sosem festették még a hajam, és színezve sem volt, azért kérdezek ilyeneket:)
Ha esetleg valaki konkrét márkát és árnyalatot is tudna csatolni a kommentjéhez azt még jobban megköszönném.
nekem is barna hajam volt/van és sötét (majdnem fekete) színűre festettem 3 hete körül kb.
színezőt nem akartam venni, mert az fakul meg minden, igaz az egészségesebb és nem roncsolja a hajat, ha jól tudom.
a tartós festék mellett döntöttem most YUNSEY festékkel van festve a hajam és a márka 4es árnyalatára.
azóta folyamatosan azt hallom hogy jó a hajad, meg hogy ez a szín jobban illik az arcomhoz :D
Igen, köszi, én is így terveztem, hogy nem fekete hajszínezőt vennék, hanem egy elég sötétbarnát. AS legsötétebbet, de barnát :)
Köszi a válaszod.
ne festékkel fesd!
Én a Palette sárga színű 24 óráig tartó sötétbarnáját választottam (ami majdnem fekete lett, és szépen lassan világosodott ki), és kb. 2-3 hónapig tart a szín!!!
Először a színezőt próbáld ki, mert ha csúnya, mégis lekopik gyorsan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!