Szeretném, ha állna valahogy a hajam - a dauerre gondoltam nagy hullámokkal, de félek, hogy tönkreteszi a hajam. Egyáltalán jól állna középhosszú hajhoz?
Figyelt kérdés
A hajam egyébként sem egészen egyenes - beugrik magától, de nem rendezettek a tincsek és ezért nem szeretem...2009. jan. 13. 16:01
1/3 anonim válasza:
Nekem volt dauer-om, és imádtam!!!:)Nem tette tönkre a hajam szerencsére!Már vannak olyan fodrászok,akik csinálnak bio-dauert, ami nem károsítja a hajat!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Neked milyen hosszú volt a hajad? Szerinted - persze így látatlanba tudom, hogy 'jó kérdés'- de jól állna éppen csak váll alá érő barna hajhoz? (Sajnos még nem hosszabb hiába szeretném)
2009. jan. 14. 10:32
3/3 anonim válasza:
Szívesen!:)Nekem csak hullámos volt és kb 5-6 centit ugrott fel!De úgy voltam vele,hogy ha mégse lesz jó,majd vasalom,mert amúgy is minden nap vasalnom kellett,mert sehogy nem állt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!