AĐA kérdése:
14 éves lány vagyok, rengeteg a pattanás főleg a homlokomon, de az arcomon is van pár. ismertek házi praktikákat ami bevált?
Figyelt kérdés
mindenkinek köszi2010. nov. 20. 14:15
11/28 A kérdező kommentje:
az ásványviz jó limonádé formában is??
öntök hoozá egy kis cukrot és citromlevet....
2010. nov. 23. 14:36
12/28 anonim válasza:
Nem jó, hiszen tele van cukorral. Ásványvíz mindenféle édes cucc nélkül. Csak úgy használ.
13/28 A kérdező kommentje:
oké,nagyon köszönöm! ;)
2010. nov. 25. 19:11
14/28 anonim válasza:
Nekem a kozmetikusom ajánlotta a Duac gélt, a háziorvosodnak kell írnia egy receptet vagy mit és csak azzal válthatod ki. Egy nagyon keveset kell az arcodra kenni belőle, kicsit hosszadalmas mire elmúlnak, de tényleg elmúlik. Legalábbis nekem szépen múlik :)
15/28 anonim válasza:
DALACIN T OLDAT
sima orvos előírja és nem mondom, hogy hibátlan lesz a bőröd, de nagyban segít.Gyógyszertárban 800Ft.
Felejtsd el a házipraktikát meg a bolti kencéket...
16/28 anonim válasza:
17/28 anonim válasza:
17:18!
azt szeretném kérdezni, hogy te milyen fajta ásványvizet ittál? milyet igyak? buborékosat, vagy anélkülit? :) irj! köszi
18/28 anonim válasza:
sotret-et nehogy szedj. durva A-vitamin adag. pl magzatkárosító hatású. gyógyszerész ismerős mondta,h hát nem kéne szedni.
19/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! ;)
2010. dec. 10. 19:40
20/28 anonim válasza:
nekem is ilyen sajnos.. nekem a garnier termékek váltak be.. de amúgy ha elmész kozmetikushoz, ő is adhat tanácsokat. mindenkinek más válik be. :) tesómnak pl a clean and clear, de nekem az nem :( szóval ez egyén függő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!