Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet, hogy ma nem...

Hogy lehet, hogy ma nem izzadtam az infraszaunában?

Figyelt kérdés
A többiekről dőlt a víz, a felső testemen valamelyest izzadtam, de deréktől lefelé hűvös, száraz maradt a bőröm. Pedig onnan szeretnék fogyni. Nem értem!
2009. jan. 11. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
A szaunával nem lehet fogyni,csak vizet vesziteni.Zsirégetéshez az izmoknak kell égetni a fölötte lévő zsirbol.Biztos sok viz volt a szervezetükben.
2009. jan. 11. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, de én nem a szaunát kérdeztem, hanem az infraszaunát. Az nem ugyanaz! Tájékoztatásul:

"Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás, a fogyasztás. Egyre jobban terjednek el a különböző szépségszalonokban az infraszaunák, infrakabinok, ez is mutatja, hogy milyen népszerűségnek örvend ez a módszer. Ezek mellett az infraszauna használata nyugodtságot, kipihentséget kölcsönöz az emberi testnek, megszabadít a stressztől és a különféle szorongásos betegségektől.

Amikor beülünk egy infraszaunába, akkor a testünk elkezd izzadni az infravörös fény melegítő hatása miatt, és ezzel az izzadtsággal a sok méreganyag és zsír távozik a testből. Ez a fajta izzadtság kevesebb folyadék típusú komponenst tartalmaz az infrafény hatása miatt, és sokkal több egyéb nem kívánatos méreganyagból áll, tehát nem csak az izzadás mértéke nő meg ilyenkor, hanem a hatásfoka is jelentősen növekszik. 30 perc infraszaunázás körülbelül 900 kalória elégetésének felel meg, ami ugyanennyi futást illetve evezést tud helyettesíteni. Gondoljuk csak meg, mennyivel kényelmesebb otthon az infraszaunában ülve nyugodtan alkalmazni ezt a folyamatot, a test természetes reakcióit kihasználva. Megkímélhetjük magunkat a fáradtságos edzésektől, a koplaló diétáktól. Nem elfelejtendő, hogy az infraszaunának nem csak a fogyasztó hatása létezik, hanem sok más egyéb jótékony hatása is van a szervezetre, amiket mind ki tudunk használni!

Ha nem rendelkezünk otthoni infraszaunával, és anyagi lehetőségeink között sem szerepel egy saját infraszauna vagy infrakabin vásárlása, akkor vegyük számításba, hogy rengeteg szépségközpontban már elérhető ez a szolgáltatás, olcsó áron és kényelmesen. Válthatunk bérletet is a különböző szépségszalonokba, így még olcsóbb infraszaunázási lehetőségel nyílnak meg előttünk. Ebben az esetben profi szakemberek is rendelkezésünkre állnak, hogy szakértelmükkel és tapasztalatukkal segítsenek nekünk, hogy a kitűzött célt minél eredményesebben és gyorsabban el tudjuk érni. A legtöbb ilyen helyen nem csak kizárólag az infraszauna használatát teszik lehetővé, hanem egyéb szolgáltatásokat is nyújtanak, például utána tisztálkodást, vagy közben relaxációs zenehallgatást biztosítanak, ami az infraszauna stresszoldó hatását nagyságrendekkel felerősítheti.

Az infraszauna előnyei tehát fogyókúra esetében is széles palettáját tárják elénk a lehetőségeknek, köztük a jobb méregtelenítő hatást, mivel a test megnövekedett izzadtságtermelése hozzásegíti a szervezetet a méreganyagok és salakanyagok kiválasztásához. Emellett a fogyókúra nagyobb hatékonyságú lesz, és a kezelés folyamatos alkalmazás mellett megszünteti a cellulitiszt, ugyanis az nem más, mint a bőrréteg alatt felhalmozódott víz és zsírsejtek, ami az izzadás következtében eltávolítódik a testből, így kiküszöbölve a különféle bőrhibákat."

Ha valaki tudja, hogy mitől lehet, hogy nem izzadtam, kérem, írjon!

2009. jan. 12. 08:45
 3/3 anonim válasza:
Lehet hogy ott nincsenek izzadómirigyek.
2010. márc. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!