Érdemes belekezdenem a Roaccutan szedésébe? 18 éves vagyok és van egy hónapom eldönteni. De félek a mellékhatásoktól, pl hogy eleinte még pattanásosabb leszek, bőr és szájszárazság, májproblémák. :S
Eléggé zsíros a bőröm, tágak a pórusaim. Anyukámé bőre is még mindig pattanásos, pedig majdnem 40 éves, és tágak a pórusai. A bőrgyógyász elsőre megállapította, hogy egyforma bőrünk van. Roaccutant javasolt nekem, fogamzásgátló szedése mellett, és minden hónapban vissza kellene mennem hozzá. Tudok a mellékhatásokról. Kicsit félek, mert azt mondta a doki hogy kezdetben még több pattanásom jön ki. Amúgy annyira durván nem vagyok pattanásos, inkább mitesszeres, az arcomon mindenhol, de alapozóval eltüntethető majdnem teljesen. De már nagyon unom hogy mindig ezzel szenvedek ráadásul a hátam is teljesen pattanásos! :S A hajam és a bőröm alapból túl zsíros. Azt is tudom hogy fényérzékennyé tesz, ezért éppen jó lenne most elkezdeni szedni, télen..
Kinek milyen tapasztalatai vannak a mellékhatásokkal? Nagyon pattanásosak lettetek a szedése után 1-2 hónappal? Mennyi idő alatt múltak el?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!