Be merjem festeni a hajam henna hajfestékkel?
Elég összetett gondom van, illetve már egy éve tart.
3 évig festettem a hajam palette hajfestékkel feketére, aztán egyszer csak allergia lépett fel nálam.. a hajvonalam mentén körbe a homlokomon-nyakamon mindenhol piros foltok jöttek ki amik eléggé viszkettek stb, és eszméletlen mód elkezdett hullani a hajam, csomóstól.. elég rémisztő dolog az! Bőrgyógyászom felfedte elődtem az okozóját ... úgyhogy le kellett álnom a hajfestésse... (pedig nem tartóssal festettem )..
Most javában tart a lenövesztés... :) és meg kell hogy mondjam kicsit viccesen nézek ki :) mert az eredeti hajszinem sötétszőke vagy világosbarna... szerencsére gyorsan nől ezért már csak a végében van olyan 3-4 cm fekete ..
A hennával kapcsolatban még semmilyen tapasztalatom nincsen de azt tervezem hogyha teljesen sikerül lenövesztenem a feketét akkor bemelíroztatnám a hajam szőke hennával (megutáltam a feketét..)
De nem akarom hogy valami allergiás reakció következtében ismét hullani kezdjen a hajam...
Tud valaki valami tanácsot? vagy volt már valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!