Mi a tapasztalatotok a henna hajfestékkel kapcsolatban? Mennyire roncsolja a hajat? Henna vagy rendes festék? Én vörösesbarna színt szeretnék magamnak.
Éveken keresztül hennával festettem a hajam, mert nagyon korán őszülő vagyok, és a festéktől nekem is hullott a hajam. A tapasztalatom a haj minőségét illetően nagyon jó, viszont a szin..., hát az egy kicsit bajos. Magadnak kell kitapasztalnod, hogy mivel keverve milyenre szinezi a henna a hajad, tehát nem igazán tudsz válogatni az árnyalatokban. Talán most már kicsit megkönnyiti a szinválasztást a szinezett henna, de az is különböző hajakon más-más árnyalatot ad, és ami még bosszantóbb, hogy mivel vállig érő hajam van, az alja mindig sokkal sötétebb, mint a töveknél, mert minden egyes festés alkalmával sötétebbé válik. Összefoglalva - ha úgy döntesz, hogy megpróbálod, akkor szánd rá magad, és lesz, ahogy lesz, a hajad biztosan hálás lesz érte, a szine pedig...!
Csodálatos árnyalatokat tud produkálni, de én még két egyforma hajat nem láttam, ami hennázva volt.
En most LOGONA-t rendeltem, mert mindenkitol pozitiv visszajelzest kaptam. itt rendeltem meg. [link]
De bioboltokban is megtalalhato, viszont nem art ellenorizni, hogy mit tartalmaznak mert elofordul hogy olyat is tartalmaz valamelyik amit a szintetikus festekek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!