Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a tapasztalatotok a henna...

Mi a tapasztalatotok a henna hajfestékkel kapcsolatban? Mennyire roncsolja a hajat? Henna vagy rendes festék? Én vörösesbarna színt szeretnék magamnak.

Figyelt kérdés
A fekete hennánál hallottam valami olyasmit hogy veszélyes.Kímélőbb a henna, mint a rendes festék? Csak mert egy éve nekem a hajam mahagóni színű bemosó után elkezdett egy kicsit hullani, bár nem tudhatom, hogy a bemosó volt-e az ok...
2009. aug. 2. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
fekete hennáról még nem hallottam csak a vörösről.az nem roncsol,a legtermészetesebb festék,tisztán növényi alapú.
2009. aug. 2. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Éveken keresztül hennával festettem a hajam, mert nagyon korán őszülő vagyok, és a festéktől nekem is hullott a hajam. A tapasztalatom a haj minőségét illetően nagyon jó, viszont a szin..., hát az egy kicsit bajos. Magadnak kell kitapasztalnod, hogy mivel keverve milyenre szinezi a henna a hajad, tehát nem igazán tudsz válogatni az árnyalatokban. Talán most már kicsit megkönnyiti a szinválasztást a szinezett henna, de az is különböző hajakon más-más árnyalatot ad, és ami még bosszantóbb, hogy mivel vállig érő hajam van, az alja mindig sokkal sötétebb, mint a töveknél, mert minden egyes festés alkalmával sötétebbé válik. Összefoglalva - ha úgy döntesz, hogy megpróbálod, akkor szánd rá magad, és lesz, ahogy lesz, a hajad biztosan hálás lesz érte, a szine pedig...!

Csodálatos árnyalatokat tud produkálni, de én még két egyforma hajat nem láttam, ami hennázva volt.

2009. aug. 2. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
A hennának van egy hátránya, ha elkezded, nem tudsz addig másfajta festéket használni, amig az egész hennával festett rész le nem nö.
2009. aug. 2. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint a henna festéktől nem kell féltenem a hajam... És milyen márkát ajánlotok? vagy hol rendeljek? Nem tudom, szimpla drogériákba mennyire lehet kapni, vagy esetleg gyógynövény/bioboltokban...
2009. aug. 2. 23:11
 5/5 anonim válasza:

En most LOGONA-t rendeltem, mert mindenkitol pozitiv visszajelzest kaptam. itt rendeltem meg. [link]

De bioboltokban is megtalalhato, viszont nem art ellenorizni, hogy mit tartalmaznak mert elofordul hogy olyat is tartalmaz valamelyik amit a szintetikus festekek is...

2010. nov. 28. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!