Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Henna után mikor lehet rendes...

Henna után mikor lehet rendes hajfestékkel befesteni a hajat? Mennyi idő a kopása?

Figyelt kérdés
Olvastam már olyat is,hogy rá lehet festeni oxidációs festéket bármikor olyat is hogy le kell növeszteni. De legtöbb helyen azt olvastam ha kikopott,ami elvileg egy hónap. Mi az igazság? S ha használt már valaki barna henna hajfestéket várom a tapasztalatokat. Tényleg jobb lesz tőle a haj? Nem lesz vöröses?
2009. nov. 28. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:

A henna kikopása akár egy hónap is lehet vagy több is.

Nekem rózsaszín volt a hajamban és az egy hónap alatt kopott ki. Ráfesteni meg felesleges mert nem tűnik el attól és csak a hajadat teszed tönkre.Amúgy nekem most pont barna van a hajamban és ha ráfestetsz nem lesz vörös nyugi, de eltűnni sem fog.

2009. nov. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!