Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti rosszul néztek ki...

Lányok! Ti rosszul néztek ki smink nélkül? Őszintén!

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 17:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

Nem.Pont hogy a smink csúfít,meg amúgy is jobban szeretem a természetességet. (:

13/L

2010. nov. 9. 18:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
sminkben szebb vagyok, de nem vagyok ronda smink nélkül sem
2010. nov. 9. 18:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne sminkelek, nem tudom.
2010. nov. 9. 19:07
 14/23 anonim ***** válasza:

Én smink nélkül is jól nézek ki, csak nekem van rossz érzésem!

A szemeimet nem festem, a számra sem kenek semmit.

Viszont kicsit csúnya a bőröm az orrom körül és a homlokomnál, államnál, így oda teszek egy pici folyékony alapozót. És egy leheletnyi pirosítót, mivel hullafehér vagyok:)

Amúgy senki nem veszi észre, hogy sminkelve vagyok, mert festetlen a szemem és a szám is, csak annyi hogy kicsit egyenletesebb színű a bőröm!

26.L

2010. nov. 9. 19:10
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem tudok válaszolni a kérdésre,mert még nem voltam kifestve max. néha szempillaspirál.

14l

2010. nov. 9. 19:36
 16/23 anonim ***** válasza:
ugyanúgy mint sminkel:D
2010. nov. 9. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem muszáj minden nap alapozót használnom az arcomra, mert sok pattanás utáni heg van rajta. Ezért ilyen szempontból mondhatom, hogy smink nélkül csúcsább vagyok.

Egyébként ha nem lenne rossz állapotban a bőröm, nem lennék csúnya, de hát ez már így marad... :S

2010. nov. 9. 20:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondják, hogy smink nélkül szebb vagyok. Buliba szoktam magam csak sminkelni, meg néha a barátomnak.

18/L

2010. nov. 9. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen:(
2010. nov. 9. 20:52
 20/23 anonim ***** válasza:
amikor nem vagyok kisminkelve, falfehér vagyok, tipikusan a hofehérke borét kaptam, + szoke haj és szemoldok, pilla... tehát szarul nézek ki, beteg hatást keltek. sminkkel pedig (nem sötét szinekkel, de mondjuk egy középbarna sminkcsaláddal) meg tudom "rajzolni" az arcomat.
2010. nov. 9. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!