Lányok! Ti rosszul néztek ki smink nélkül? Őszintén!
Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 17:34
1/23 anonim válasza:
Nem! Sose sminkelem magam... csak amikor ünnep van
2/23 anonim válasza:
Én sminkel undorítón nézek ki. A kozmetikusom azt mondja örüljek neki...
3/23 anonim válasza:
Én sem nézek ki rosszul smink nélkül. Hálistennek, mert utálok sminkelni.
4/23 anonim válasza:
Én nem tudom...sminkbe jobban érzem magam de mki szerint, főleg a barátom szerint smink nélkül szebb vagyok.
5/23 anonim válasza:
Én sokkal szebb vagyok kisminkelve.
6/23 anonim válasza:
Én igen, és utálom is ha anélkül látnak.
7/23 anonim válasza:
Én smink nélkül elég sápadtan nézek ki..de fura mert amúgy nem használok sok mindent, szemceruza, nagyon kivételes esetkor szempillaspirál, korrektor, egy kis szájfény..de amitől a legjobban változik az arcom az a szemceruza, ha ki van húzva feketére teljesen más lesz a szemem mint anélkül. Fura :)
8/23 anonim válasza:
Egy jó sminkkel jobban nézek ki, mert kiemeli a szemem, szám, amúgy kicsit színtelen az arcom.
De szerencsére klasszikus arcom van, így smink nélkül is szép :)
Régen úgy éreztem, hogy ronda vagyok és mindig sminkeltem, de az utóbbi években abbahagytam, csak akkor sminkelek, ha olyan kedvem van - alkalomtól függetlenül.
9/23 anonim válasza:
egyáltalán nem nézek ki rosszul smink nélkül...:)
nem szeretem a sminket :) de ha teszek fel akkor szemceruza,korrektor,alapozó néha tus
10/23 anonim válasza:
Nem. Ha sminkelek, akkoris csak azert, hogy meg szebb legyek, mint amilyen mar eleve vagyok. Es smink alatt itt nem panda szemeket meg 2 arnyalattal sotetebb alapozot kell erteni, csak egy kis pirositot meg ruzst, ugyanis kicsit sapatag vagyok, de nem csunya! A szemem pedig soha nem festem, mert az ugy szep, ahogy van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!