Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Taszító ha egy lánynak szőrös...

Taszító ha egy lánynak szőrös karja van?

Figyelt kérdés
Elég régóta zavar hogy szőrös a karom és sajnos már egy két fiú kommentált is rá. Azóta még jobban elment az önbizalmam hogy mutogassam a karomat.
ma 00:42
1 2
 11/16 anonim válasza:
Interneten rendszeresen járva állíthatom, egyes embereknek ez jön be
ma 12:08
 12/16 anonim válasza:
Az hogy valakinek szőrös a karja nem rögtön jelent hormonzavart, az egész testünket szőr fedi kinek erősebb kinek gyengébb. Általában akinek sötétebb haja van annak a szőrzete is sötétebb. Ha téged zavar akkor tégy ellene, ha nem akkor hagyd. Gyantázást tudom ajánlani erre, nekem is szőrös a karom, szépen kiritkult és szerintem alig fáj a művelet. Én sose gondolnám olyanról aki hagyja a karját szőrösen, hogy ápolatlan. Inkább menőnek tartom, hogy megbékélt önmagával :).
ma 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen
ma 14:39
 14/16 anonim válasza:
Páromnak is kicsit szőrös a karja de engem nem zavar igy fogadtam el :)
ma 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Az erős, sötét szőrzet engem zavar, viszont egy finoman pihés bőr lehet szexi. Ez persze csak az én ízlésem. Ha nem érzed így jól magad a bőrödben, akkor kezdd el a szőrtelenítést, ennyi.
ma 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lenne leszedni. Én epilálom. Engem zavar.
ma 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!