Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Taszító ha egy lánynak szőrös...

Taszító ha egy lánynak szőrös karja van?

Figyelt kérdés
Elég régóta zavar hogy szőrös a karom és sajnos már egy két fiú kommentált is rá. Azóta még jobban elment az önbizalmam hogy mutogassam a karomat.
ma 00:42
1 2
 1/16 anonim válasza:
8%
Micsoda nő ez a férfi..😅 ja elég taszító bocsi.
ma 01:12
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
33 éves vagyok, nálunk ez még abszolút nem volt téma, pedig nem érzem magam öregnek ennyi idősen. Nem is hallottam olyanról, aki a karját szőrteleníti. 😳
ma 05:29
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egyáltalán nem taszító.

18/f

ma 06:49
 4/16 anonim ***** válasza:
38%

Ha csak nem annyira szőrös mint ebben a cikkben látható képek, akkor nem taszító:

[link]

ma 06:49
 5/16 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem a mértékétől függ. Alapvetően semmi gond azzal, hogy szőrös a karod, de nyilván van az a pont, amikor már nagyon nagy és érdemes leborotválni.
ma 08:07
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Igazából attól függ, ki milyen habitus. A legtöbb ember manapjás kisfiú és kislány párti...
ma 08:37
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
17-18 évesek lehettünk, mikor az egyik fiú úgy próbált udvarolni osztálytársnőmnek, hogy jajj milyen szőrös a karod, szőrösebb, mint az enyém. Aztán odamentem, megkérdeztem miről beszél, hát nézze már meg a karomat, az enyém szőrösebb, aztán le is szállt a lányról ilyen téren. Szóval ő csak azért provokálta, mert tetszett neki a lány és nem tudta, mibe kössön bele. 30N
ma 09:40
 8/16 anonim ***** válasza:
13%
Kicsit igénytelenségre utal
ma 09:51
 9/16 anonim válasza:
0%
Soha nem lesz normális az ha egy lánynak szőrös a karja. Lehet hormonzavaros vagy.
ma 09:57
 10/16 anonim ***** válasza:
39%

1998-ban volt egy bomba roma osztálytàrsam egy lány és már akkor ki volt varrva a dereka és nem takarta és jól látható szőrszàlak voltak a tetkos derekán de azért csorgattuk a nyalunkat rá rendesen 😁

Hát imádtam azt a látványt 😅

Előttem ült úgy hogy én a mellette lévő padsorba ültem, úgyhogy premier plan volt nekem.

Ettől még lehet minden jó mert szőrösebb a karja

ma 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!