Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Taszító ha egy lánynak mély,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító ha egy lánynak mély, rekedt hangja van?

Figyelt kérdés

Néha már utálom a hangomat, mindig ezzel jön mindenki, hogy fiús hangom van, nem vagyok -e véletlen fiú, vagy transznemű. A családom azt mondja, hogy szép hangom van, de ez engem kicsit sem nyugtat meg.

A mély hang alatt a már- már mutáló fiúéval összekeverendőt értem egyébként :$

2020. jan. 27. 22:54
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
A mutáló fiúknak inkább magas a hangja még, nem?
2020. jan. 27. 22:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Úgy tudtam, hogy a mutálásnak vannak szakaszai, először magas, aztán mély és rekedt nem?

Ha nem akkor elnézést, nem tudhatom annyira :D

2020. jan. 27. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Berekedt van ilyen
2020. jan. 27. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Vannak szinkronszínészek akiknek pont ilyen a hangjuk

Liptai Klaudia

Timkó Eszter

2020. jan. 27. 23:26
 5/10 Stark2000 ***** válasza:
77%
Nem leszek képmutató, szóval: ha nem extrém esetről beszélünk és mondjuk picit mélyebb csak, mint az átlag, az szerintem nem taszító, inkább furcsa. Ha sokat beszélget veled valaki úgyis megszokja. Nekem legjobb lánybarátomnak pl elég orrhangja van és mellette baromi vékony is. Hát.. rakd össze milyen furcsa élmény volt vele eleinte beszélgetni. :D Ettől függetlenül nincsen vele baj persze, csak mondom, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek mássabb a hangja. Szóval "donout worry" :D
2020. jan. 27. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nőként mélyebb ,rekedtesebb a hangom

Tőlem azt kérdezi kb mindenki először hogy be vagyok e rekedve xd

De volt aki mondta már azt is hogy szexy a rekedtes hangom

2020. jan. 28. 04:04
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Az olyan homárkás, ezért nőnek nem nagyon tetszik.

De biztos van akinek ez bejön.

2020. jan. 28. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Nekem fiúként sokszor bejöttek ilyen lányok, nincs ezzel semmi gond. Én nem, nem vagyok meleg. :D
2020. jan. 28. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Tuti, h ilyen? Belulrol maskepp hallod. Az a biztos, ha felveszed es meghallgatod.

En pl: a sajat hangomat szinten melynek erzem, olyan kozepesen, de visszahallgatva sokkal magasabb... es idegesitobb 😂

2020. jan. 31. 16:37
 10/10 anonim válasza:
Mint férfi, kijelenthetem hogy nem taszító. Minden embernek megvannak a maga tulajdonságai,legen az nő vagy férfi az most mindegy,amik sajátosak. Ettől függetlenül nem kell emiatt utálni ezt a tulajdonságot. Ezek azok a dolgok amik egyedivé tesznek.
2020. febr. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!