Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ilyen ocsmány az arcbőröm?

Miért ilyen ocsmány az arcbőröm?

Figyelt kérdés
Egyrészt zsíros és pattanásokra erősen hajlamos. Foltokban vöröses mindig, látszódik hogy gyulladásban van a bőr. Természetesen a pórusaim is tágak, valahol extrém módon. Használok fényvédőt, hidratálókrémet és lemosót. Régebben még használtam niacinamidot, retinolt is, de azok sem változtattak szó szerint semmit az arcbőrömön. Én meg olyasmire nem szívesen költök, ami láthatóan semmit sem használ. De akkor mi legyen a következő lépés? Kozmetikus és börgyógyász? Mi van ha azok sem használnak? Tényleg undorító a bőröm. Szerintem ha megkérdeznék egy random embert arról, hogy a bőrömre nézve szerinte mennyit ápolom, akkor azt tippelné hogy meg sem mosom soha az arcom. Tehát konkrétan undorító és igénytelen hatása van az egésznek, amikor egyszerű csapvízzel mostam is pontosan ugyan így nézett ki a fejem. :(

ma 01:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!