Hogy lehetne egészséges arcbőröm?
Férfi vagyok, vegyes a bőrtípusom, a problémám pedig az, hogy az orrom teli van miteszerrel és mostanában szinte sorba gyulladnak be, illetve jó néhány helyen az arcomon pattanások jönnek ki.
Rengeteg mindent próbáltam már, arclemosókat (olajost, gélt), savas hámlasztókat (AHA, PHA, BHA), enzimes hámlasztókat, arcmaszkokat, mindent. Pár év alatt majdnem volt nálam az összes drága koreai kozmetikum is, mégsem tette rendbe. Túlzásba sem vittem ezeknek a használatát, mindig próbáltam egy jó rutint kiépíteni. Azonban amikor ezeket használtam, mindig több pattanás jött ki és az összképen is rontott.
Jelenleg azt csinálom, hogy sima vízzel mosom meg az arcomat napi kétszer és próbálok nem nyúlkálni hozzá, nem nyomkodni a mitesszereket/pattanásokat, talán ez beválik. A táplálkozásomon is hiába változtatok, csak minimális változást látok.
Mutatom egy képet róla, hogy az orromon milyen sok van: [link]
Talán egy kozmetikushoz elmenjek szerintetek? Férfiak is járnak oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!