Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha volt nektek apróbb a...

Ha volt nektek apróbb a szemetek alatti arcbőrötökön apróbb pókháló ér azt milyen házi szerrel sikerült eltüntetnetek?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem 8 éve alakult ki intenzív testmozgás, stressz, hormonváltozás miatt, gondolom a forró fűrdözések is hozzá járulhattak. Nem kezeltem, mert nem akartam, hogy rosszabb legyen. A minap kipróbált ám egy iszap pakolást és begyulladt. Egy nap alatt lelohadt az ödémás pukli és a pirosság is enyhült de nüansznyi pontokban kisebesedett. Szerintetek mi a leghatásosabb krádiófrekvenciás, lézeres megoldáson kívül? (ami szerintem

+5 cm nagyságú értágulatnál érdemes kezeltetni?)

Használtam Catenas árnika krémet, de nem vált be.

Olvastam a C illetve E vitamin pépet, zsálya főzet, petrezselyem olaj, nyers paradicsom levét érdemes.

#Pókháló ér, arc, lila ér, vadgesztenye, zsálya, paradicsom, petrezselyem olaj, C, E vitamin
2024. jún. 14. 06:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!