Mit csináltok egy rossz hajvágás után?
Figyelt kérdés
A fodrászom elcseszte a hajam, túl sokat vágott belőle, és egy rövid szar lett. Mit szoktatok csinálni ebben a helyzetben? Mi segíthet?ma 16:14
1/4 anonim válasza:
Nézegesd magad a tükörben, majd megszokod a látványt.
Ha tényleg az az egyetlen probléma, hogy túl rövid, akkor azon csak az idő segíthet, nem igazán használnak a hajnövesztés-gyorsító csodaszerek.
Szokj hozzá.
2/4 anonim válasza:
Várok egy hónapot, addigra visszanö. Egyébként meg nem lényeges annyira, hogy ilyesmivel foglalkozzam
3/4 anonim válasza:
Egy-két napig szomorkodom, aztán elfogadom, hogy ez van, megszokom, visszanő.
4/4 anonim válasza:
Az emberek ezt általában félre szokták érteni. És valószínűleg a kérdezőnél is ez lehet, hogy nem CSAK rövidebb lett a haja mint azt várta, hanem elcseszett technikával vágták le. Nekem volt olyan hogy rövidebb lett mint akartam ellenben iszonyú lendületes és tudtam viselni tök boldog voltam vele. Azonban ha elcseszett maga a vágás tompán vágta le nincs lendülete a hajnak, na az ráb@szás sajnos... És nem, ezt a l@tványt nem tudod megszokni a tükörben. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!