Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú haj vagy a vállig érő...

Hosszú haj vagy a vállig érő a divatosabb szerintetek fiatal nők?

Figyelt kérdés
Mindig hosszú hajam volt, de sokszor csak felkötöm, mert hamar zsírosodik meg ha kivasalom csak akkor a szép, de nincs kedvem sem időm mindig vasalgatni. Arra gondoltam, hogy vállig érőre levágatom és akkor hajmosás, vasalás minden könnyebb lenne, de félek, hogy megbánom.

#haj, hajvágás, hosszú haj, vállig érő haj,
jan. 11. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem derült ki férfi vagy nő vagy-e.

De szerintem frizura kérdése is, meg arcforma, alkat.

A simán csak hosszú helyett szerintem egy formázott rövidebb jobb

jan. 11. 10:30
 2/7 A kérdező kommentje:
N/30
jan. 11. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé zsíros nem lesz, de szerintem egy jól magválasztott forma szebb.
jan. 11. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki nyugodtan. Majd visszanő, ha hosszabbat akarsz mégis.
jan. 11. 12:18
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem most a rövidebb divatosabb, mert a legtöbb nőn olyat látok. Nekem csípőig ér, az elég ritka ahogy nézem. Volt rövidebb, vállig érő is, annyi hogy az hamarabb megszárad meg kevesebb balzsam kellett rá.
jan. 11. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
A hosszú haj csak akkor szép ha nagyon minőségi a haj.
jan. 11. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Most sztem újra divatosak a vállig érő frizurák, de a hosszú haj sztem sosem megy ki a divatból. Ami fontos, az mindig az lesz, hogy az illető fejformájához mi áll a legjobban, meg hogy hogyan ápolja. Ha nem olyan a hajad, aminél nagy macera az, hogy ne lapuljon le (mert ha az, akkor még több munka lesz a hajaddal... mert egy hosszabb, lelapuló haj nem annyira látványos, mint egy rövidebb lelapuló), én megpróbálnám a rövidebbet, mert úgyis vissza fog nőni.
jan. 13. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!