Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszerek vannak fakó...

Milyen módszerek vannak fakó hajra?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok.Fakó és őszül is,de lehetőleg nem festeném be,csak kicsi életet vinnék bele.
ma 10:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Na ilyet még nem találtak ki.😆

Vagy fested, színezed, vagy nem változik a színe.

A festék tartósabb, a színeznő intenzívebb, de kijön, de lehet fogni fog. (Fekete párnahuzat)

Szerintem egy a saját színedhez közeli festéket célozz be, elsőre szalonban. Picit drágább lesz, de megéri a rizikók miatt. Egyenlőre így nem kell azon aggódni, hogy megfogja-e a homlokodat, hogy foltos lesz-e hátul.

Aztán ha megtanultad hogyan, már otthon is menni fog. Nekem is rövid, én havi egyszer festem, 1-2 óra max, öt-hat ezer a festék, és azon túl nincs baj így vele.

Lehet az is megoldás ám, ha több az ősz mint az eredeti, hogy abba az irányba fested egy picit, az is esztétikus tud lenni, ha nem sárgás.

Pl Anderson Cooper ősz így, fiatalos arccal, szerintem jól àll neki.

ma 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!