Csajok! Nektek van valami bevált házi módszeretek a töredezett, száraz hajra?
mivel mindenkinek mást szeret a haja, ezért hosszadalmas idő lesz kitapasztalnod, de megéri. Sokaknak az almaecetes öblítéstől szép és csillogó lesz a hajuk, az enyém nem szereti. De leírom, hogy én mire jöttem rá másfél év alatt. Most már sose használok műanyag hajkefét, maximum ritka fogú fésűt, de abból is jobb lenne a fa, csak nem találtam. A vaddisznó sörte kefe a legjobb, bár gyakran kell tisztítani. Az én hajammal a tiszta aloe vera tett csodát. Pakolásként, balzsammal vagy ahelyett is szoktam használni, itt nevelgetem a növénykémet az ablak alatt. :D
Most már annyira egészséges lett a hajam, hogy külön balzsam nélkül is tökéletesen fésülhető, csak hajolajat teszek rá hajmosás után és ennyi. Amikor csak lehet nem szárítom meg, mert a forró levegő is árt.
A mindenféle kencével nagyon vigyázz, inkább kókuszolajat meg ilyeneket vegyél rá, én egyre kevésbé bízom a gyári "csodapakolásokban". A sampont is inkább hígítsd szódabikarbónás vízzel, hogy kevésbé szárítson. Minden hajmosást csalánteás öblítéssel fejezek be, amit nem mosok ki. Jó hatással van a hajamra :)
Szia!
Kiszőkítettem a bnőm haját és nagyon töredezett sprőd volt...mindenki azt mondta,hogy vágja le,de én mondtam,hogy ne.:) Vettünk ricinus olajat és este felkente.:)Azóta már selymes és szép.:) Próbáld ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!