Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak szerintem kamu, hogy...

Csak szerintem kamu, hogy ennyi csaj nyíratja szinte kopaszra, pár millisre a haját? Ez egy ennyire gyakori fétis lenne? Mi az oka a kérdéseknek?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

Stb. stb.

Most találkoztam ilyen kérdésekkel, ezért rákerestem a Google-ban, hogy mégis mi a farok van és láttam, hogy kb. felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi kérdés van a fiatal lányok kopasztásáról, meg géppel pár millisre nyírásáról. Válasz meg még annál is több, amiben az elvileg "lány" válaszoló ecseteli, hogy pár napja nyírta 0-5 mm között kb. bármire a haját és mennyire tetszik neki. Én például az utóbbi időben egy ilyen lányt sem láttam. A legrövidebb frizura a pixie, amivel még néha lehet találkozni, de rövid frizurákból is a hosszabb, beállítható hajak a népszerűbbek. Pedig életvitelszerűen egy nagyobb megyeszékhelyen élek, gyakran utazom mind belföldön (pl.: Budapestre, Győrbe stb.) és külföldre is, tehát nem egy picike faluban élek. Másrészt a rövidebb hajú nőknek is fontos a hajuk, próbálják minél szebben ápolni, beállítani, fésülni stb. Kétlem, hogy ennyi lány hajlandó lenne csak úgy erről lemondani.

Mondjuk nem csak a nőknél van ez a nyírásmánia, hanem vannak olyan magukat lánynak nevező válaszolók, akik minden kérdés alá odaírják, hogy a kopasz, meg a buzz cut a lehető legjobb férfi hasviselet, neki mindenáron az tetszik, szív, meg hasonló emojikkal kísérve. A hosszabb hajú srác nyiratkozni akar, de nem mer szintén egy elterjedt sztori. Ahogy az is, hogy valaki "szülőnek" adja ki magát és arról értekezik más "szülőkkel", hogy nyírják meg az általában tizenéves (tehát jobbhelyen már egyedül fodrászhoz járó) gyereküket, kvázi mintha egy birka lenne. XD

Szóval ja... Fura. A valóéletben nem ezt tapasztalom.

De ez mégis egy ennyire gyakori fétis lenne? Ha ennyire sokaknak tetszik, akkor miért nem viselnek mindkét nemből többen ilyen sérót? XD

Vagy csak néhány ember áll az összes ilyen kérdés mögött, csak ők valahogy nem tudják a vágyukat csillapítani?

Miért van ennyi ilyen kérdés? Csak engem zavar egyébként, hogy ezek nem a szexkategóriában vannak?

jan. 20. 01:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szerinted kamu, szerintem is kamu a legtöbb ilyen kérdés. Részben érintett vagyok, mert férfi vagyok és nekem tetszettek volna a felnőtt, önszántukból rövid hajú nők, ezért a figyelt kulcsszavak miatt látom ezeket a kérdéseket. A "kislányt nyíró" témájú kérdéseket tiszta szívből gyűlölöm, hátborzongató az ötlet is, de őszintén remélem azok tényleg csak kamuznak és soha nem történnek meg azok a hajvágások. De az a megérzésem, hogy a többsége az általad említett "nők által feltett" kérdésnek kamu-kérdés és a válaszok többsége sem valós.

Eleinte, amikor ide regisztráltam, még én is hiszékenyen válaszolgattam, remélve hogy hátha összejövök egy rövid hajú lánnyal (utólag megmosolyogtató), de abbahagytam, miután pár furcsa alak rámírt privátban, magukat nőnek kiadva, de biztos vagyok benne, hogy kamu volt mind.

jan. 23. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
23%

#11 jól összefoglaltad, nekem is hasonló gondolataim vannak a témáról.

Nekem annyiban szerencsém volt, hogy találkoztam az oldalon 2 olyan lánnyal is akiknek végül levághattam a haját.

jan. 23. 12:32
 13/14 anonim válasza:
76%

#11 teljesen egyetértek veled, én lány létemre mikor kiírtam egy hasonló kérdést (tényeg nem volt bátorságom levágatni, de aztán a párom és a barátnőm átbillentett a holdponton (már teljesen eltört a hajam)) teljesen kivoltam, hogy tényleg ennyi ilyen kérdés van? Vagy csak néhány fétises garázdálkodik a szépség kategóriában......... Mert emlékezetem szerint évente ha 1-2 nagyon rövid hajú nőt látok max.

Engem a gyerekek akaratukon kívüli megkopasztásának már csak gondolata is kikészít. Az ilyenekkel meg miért nem foglalkozik a gyámügy vagy a rendőrség? Szerintem sokuknál valamilyen komoly pszcihés probléma áll fenn

jan. 23. 21:57
 14/14 anonim válasza:
80%
Minden szempontból nagyon kínos. Részben érintett vagyok, hasonló a fétisem (hajvágás inkább, nem kopaszra nyírás), szerintem emiatt egész jól megérzem mikor kamu egy kérdés, és igen, 100% hogy ezeket egy ember írkálja ki. A legrosszabb az egészben egyértelműen, amikor gyerekeket is belesző a fantáziakérdéseibe... elképesztően beteg és undorító.
febr. 12. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!