Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak szerintem kamu, hogy...

Csak szerintem kamu, hogy ennyi csaj nyíratja szinte kopaszra, pár millisre a haját? Ez egy ennyire gyakori fétis lenne? Mi az oka a kérdéseknek?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

Stb. stb.

Most találkoztam ilyen kérdésekkel, ezért rákerestem a Google-ban, hogy mégis mi a farok van és láttam, hogy kb. felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi kérdés van a fiatal lányok kopasztásáról, meg géppel pár millisre nyírásáról. Válasz meg még annál is több, amiben az elvileg "lány" válaszoló ecseteli, hogy pár napja nyírta 0-5 mm között kb. bármire a haját és mennyire tetszik neki. Én például az utóbbi időben egy ilyen lányt sem láttam. A legrövidebb frizura a pixie, amivel még néha lehet találkozni, de rövid frizurákból is a hosszabb, beállítható hajak a népszerűbbek. Pedig életvitelszerűen egy nagyobb megyeszékhelyen élek, gyakran utazom mind belföldön (pl.: Budapestre, Győrbe stb.) és külföldre is, tehát nem egy picike faluban élek. Másrészt a rövidebb hajú nőknek is fontos a hajuk, próbálják minél szebben ápolni, beállítani, fésülni stb. Kétlem, hogy ennyi lány hajlandó lenne csak úgy erről lemondani.

Mondjuk nem csak a nőknél van ez a nyírásmánia, hanem vannak olyan magukat lánynak nevező válaszolók, akik minden kérdés alá odaírják, hogy a kopasz, meg a buzz cut a lehető legjobb férfi hasviselet, neki mindenáron az tetszik, szív, meg hasonló emojikkal kísérve. A hosszabb hajú srác nyiratkozni akar, de nem mer szintén egy elterjedt sztori. Ahogy az is, hogy valaki "szülőnek" adja ki magát és arról értekezik más "szülőkkel", hogy nyírják meg az általában tizenéves (tehát jobbhelyen már egyedül fodrászhoz járó) gyereküket, kvázi mintha egy birka lenne. XD

Szóval ja... Fura. A valóéletben nem ezt tapasztalom.

De ez mégis egy ennyire gyakori fétis lenne? Ha ennyire sokaknak tetszik, akkor miért nem viselnek mindkét nemből többen ilyen sérót? XD

Vagy csak néhány ember áll az összes ilyen kérdés mögött, csak ők valahogy nem tudják a vágyukat csillapítani?

Miért van ennyi ilyen kérdés? Csak engem zavar egyébként, hogy ezek nem a szexkategóriában vannak?

ma 01:07
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és mindig van ezekből a kérdésekben alkalomszerű... Nyáron, újévkor, tavasszal stb.
ma 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nehezen lehet olyan dolgot találni ami senkinek sem jön be, nagyon eltérő tud lenni az emberek ízlése fiúknak és lányoknak is.

Ahogy olvasom ez sok lánynál ilyen “bátorság próba”, ki szeretnének próbálni valami újat, extrémet vagy mint ahogy írta az egyik kérdező, olyan rossz állapotban volt már a haja, hogy újra szeretné teljesen növeszteni, szóval az indok is lehet többminden, számomra itt nem derült ki az, hogy bármilyen fétist szeretnének ezzel kielégíteni

ma 01:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Én múlt évben kb negyvenszer jelentettem ilyen ügyben az accountot, de szerintem csak egy, maximum két ember ez. Csak nagyon aktívak.

Valamiért csak nem sikerül IP cím alapján bannolni.

1-2 ártatlan posztoló is biztos van, de azok nem írkâlják kéretlenül ugyanazt a fél mondatot mindenhova, még úgy is, hogy nem is releváns a kérdés szempontjából.

ma 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy,max két ember,gyanús,hogy egy,mert privátban írtam mindkettővel,de nagyon azonos volt a stílus. Ezek fantázia,fétises kérdések,csupán erről akar beszélgetni,mert izgatja. A valóságban én sosem láttam olyan nőt,aki kopaszra,tüsire nyíratná,vagyis egyet ismerek,de ő szinte férfi,egyéb okok miatt. Viszont eszembe sem jutna jelenteni,hiszen senkinek sem árt,nem bántó amit ír,egyszerűen csak ez a téma érdekli,izgatja.
ma 06:40
 5/5 A kérdező kommentje:

#2.

Csak nem te irkálod ezeket? XD

Amúgy elég egyértelmű szerintem a stílusból, hogy nem lány írja, hanem inkább egy fétises pasi. Egy lány sem írja, hogy ennyire rég vágyik arra, hogy megkopasztsák stb.

ma 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!