Állig érő hajnak mennyi idő kell, hogy megnőjön derékig? Mivel ápoljam? Mennyi időközönként vágassak? Mit csináljak és ne csináljak vele, hogy egészséges legyen? Ha színeztetem 2 havonta az baj?
18:00-ásnak: Az általános iskolás biosz könyvben is láttam ezt, hogy meddig képes nőni. Amúgy rengeteg cikk van róla.
Ebben 100-150 centit ír átlag maximumnak, és azt, hogy az emberek részben a történelmi filmek alapján gondolják hibásan azt, hogy derékig érőre nő meg.
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Aki azt írta, hogy megkopaszodnak mert kihullik a hajuk, annak valószínűleg még egy hajszála sem hullott ki, és nem is kellett, hogy másik nőjön helyette... Ez FOLYAMATOS!! Akárhányszor kihullik egy hajszálad, mindig nő helyette utána a másik. Olyan nincs, hogy valakinek nincsenek rövidebb hajszálai. A fejtetőn a babahajaknak nevezett rövid kiálló szálak is azok, amik most nőnek vissza.
Akinek meg húzza a súlya annak sorry, mert nem tudja jól hordani. Nekem extra vastag hajam van, 12 cm a copfom kerülete, ami leér a combomig, és nem szokott fájni a fejem tőle.
"Az embert az isten teremtette" dologhoz már hozzá sem szólok... Ezzel semmi tudományosan igazolt dolgot ne próbálj meg cáfolni, mert hülyének fognak nézni. -.-"
Olvassátok már el a linkelt cikkeket könyörgöm! Az összesben benne van, hogy van limit! Ha angolul nem tudtok, akkor itt egy magyar: [link]
A National Geographicnak talán elhiszitek, ha nekem nem.
így van 9:02 ment is a pont.
a fodrászom is kb hasonlókat mondott, mint amit te laírtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!