Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnéák leszokni a...

♥nettyke♥ kérdése:

Hogyan tudnéák leszokni a körmöm meleti bör rágásárol? ♥

Figyelt kérdés
már vagy 8 éve nem took leszokni:$
2010. nov. 7. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én is ezt szoktam csinálni:Sde én még a körmöm is mindig tövig lerágtam:S

ugye nem túl szép látvány ,szóval a barátom előtt is nagyon szégyeltem,szóval muszáj volt leszoknom erről.

a köröm rágásról meg úgy sikerült leszoknom h el kezdtem nagyon szépre kifesteni,szóval úgy meg már nem volt szívem lerágni.

2010. nov. 8. 16:32
 12/13 anonim válasza:
A körömrágásról én is úgy szoktam le....meg műkörömmel...Mondjuk a kutyám nem amikor leharapta a műkörmöm és leszakadt az igazi körmöm is...:D
2010. nov. 8. 18:40
 13/13 A kérdező kommentje:

hát... köszike a tanácsokat de az a helyzet hogy engem már nagyon íritál az hogy fáj a körmom melleti bör felület...:$

elsönek mondták hogy azért van mert ki van száradva azt hámlik meg probáltaM a test ápolot de nem segitete semmit ugyan ugy rágtam folyamatosan :( probáltam bekenni erös paprikával meg olyan dolgokka amit nme szerteek:( de hát... mind hiábah:( most is épp be van lakkozva a körmöm de ugyan uyg rágom mint ha m sem történt volna pedddig probálok magamra szolni nigy uidönként hogy álljon meg a menet nem szabad le rágni mert ugy mond égö ez nekd:( meg mit fog szolni a barátod-.-' de nem sikerül:(

2010. nov. 9. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!