Hogyan tudnéák leszokni a körmöm meleti bör rágásárol? ♥
én is ezt szoktam csinálni:Sde én még a körmöm is mindig tövig lerágtam:S
ugye nem túl szép látvány ,szóval a barátom előtt is nagyon szégyeltem,szóval muszáj volt leszoknom erről.
a köröm rágásról meg úgy sikerült leszoknom h el kezdtem nagyon szépre kifesteni,szóval úgy meg már nem volt szívem lerágni.
hát... köszike a tanácsokat de az a helyzet hogy engem már nagyon íritál az hogy fáj a körmom melleti bör felület...:$
elsönek mondták hogy azért van mert ki van száradva azt hámlik meg probáltaM a test ápolot de nem segitete semmit ugyan ugy rágtam folyamatosan :( probáltam bekenni erös paprikával meg olyan dolgokka amit nme szerteek:( de hát... mind hiábah:( most is épp be van lakkozva a körmöm de ugyan uyg rágom mint ha m sem történt volna pedddig probálok magamra szolni nigy uidönként hogy álljon meg a menet nem szabad le rágni mert ugy mond égö ez nekd:( meg mit fog szolni a barátod-.-' de nem sikerül:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!