Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet megelőzni a pattaná...

Hogy lehet megelőzni a pattanásokat? Nem a krémekre gondolok meg ezekre mert nem vagyok egy pattanásos fajta,de mostanaba egyre tobb jon elo,mitol lehet ez az idegessegtol vsgy mitol? Hogyan tudnam megelozni?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges táplálkozás, rendszeres mozgás. Valamint gyakran az alvási ciklus megzavarása is lehet gond pl sokáig vagy fenn aztán későn kelsz, vagy túl sokat, esetleg túl keveset alszol. Ha lány vagy akkor a menstruáció előtt jelentkezhet ilyen. Persze a stressz is egy faktor
tegnapelőtt 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es választ kiegészítve:

Napi minimum két liter víz, cukros ételek és löttyök mellőzése, kevesebb hús, zsíros és olajos étel fogyasztása.

tegnap 04:45
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
Babaszappan. Minden gyulladás elmulik tőle pár ora mulva miután megmostad az arcod a habbal.
tegnap 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
2-es tokeletesen leirta. Annyit tennek hozza, hogy a nagyon fuszeres dolgok miatt is lehetsz pattanasos. En magamon foleg a cukros es fuszeres dolgok miatti pattanasodast figyeltem meg az evek soran. Sajnos tinikent nem volt aki erre ravezessen es internet sem volt ugyhogy eleg sokat szenvedtem.
tegnap 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Némelyik csokitól meg alkoholtól is kijöhet.
tegnap 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!