Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miben jobb a Labello a többi...

Miben jobb a Labello a többi szőlőzsírnál?

Figyelt kérdés

Mert a spar-os nál kb. 3× annyiba kerül. Esetleg más kedvenc szőlőzsírotok van?

Nektek is hiányzik egyébként az olivás Labello?

ma 00:44
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem sosem jött be a labello. Dm saját márkásakat használok, alverde, balea. Olcsó az összes, jók az összetevők, hatásosak. Ha nagyon vészes a helyzet, akkor az Uriage márkát veszem. Drága, de csodaszer.
ma 01:29
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

A Labello nem jobb, csak jobb a marketingje.

Amúgy azt olvastam, hogy direkt úgy van kitalálva a Labello, hogy minél többet használjuk, annál inkább igényelni fogja a szánk. Ebben lehet valami.

Minél természetesebb egy ajakápoló, annál jobb. Amit gyógyszertárban lehet kapni, talán az a legjobb.

ma 02:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én több mint 10 éven át azt a szőlőzsírt használtam, amit az egyik gyógyszertárunk készített. Év elején közölték velem, hogy mivel felmentek az árak, ezért már nem fogják készíteni. Pedig tökéletes volt. Azóta próbálgatok másokat, de ahhoz még hasonlót se találtam, pedig én is DM-es alverde és natúr termékeket használok.

Itthon egyszerűen csak bekenem a zöld tégelyes körömvirág kenőccsel.

Labellot talán tizenévesen próbáltam, nem jött be.

ma 06:14
 4/10 anonim ***** válasza:
A primus ajakìrtől nem létezik jobb szerintem
ma 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Én az alverde körömvirágosára voksolok.
ma 09:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmiben, nekem pl csak a neutrogena hasznal. Mikor eloszor vettem 2016ban, akkor egy neutrogena szolozsir 5000 Ft-ba kerult és patikában kaptam. Most ugyanugy 900-1000 Ft kb, mint a többi, csak hat sokkal jobb, mert ez komoly cucc, nem ilyen random kinai.
ma 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmiben
ma 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
A labello kva szar
ma 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szerettem a labellot, még sokkal jobban kiszárította a számat. 5 éve carmexet használok, nekem örök kedvenc, azòta nem is kisérleteztem mással.
ma 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári vazelin a legjobb
ma 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!