Más nőknek is szőrös a popsijuk is??

nem a gátra meg a popó lukra gondolsz hanem a gerezdre igaz?
valakinek kevésbé vlaakinek jobban.. sztem rendben van az
+ 3 év szex kihagyás után személy szerint az izgat a legkevésbé hogy valahol szőrösebb a csaj.
26f

A legtöbb csávó ahogy tapasztaltam undorodik a szőrtől a nőkön.. (de még olyantól is hallottam ilyesmit aki szőrösebb mint Chewi xddd )
Én nekem meg mikor első szerelmemmel összejöttem gyakran megesett hogy
átnedvesedett gatyával a randink után vártam az actiont és " úú bocsi nem készültem, viszont van meglepim" és ennyi, mindezt a leghuncutabb pofával, és kicsit elpirulva.
konkrétan arra kondícionálta az agyamat a csaj ezekkel a Huncut mondatokkal, hogy beleszerettem a " bocsi nem borotváltam" mondatokba :D
azóta nekem furcsa hogy egyesek meg " zavar.. szedd le pls" meg " mit tegyek a csajnak szőrös volt úristen" így állnak hozzá.
nekem a nő részéhez tartozik a fanszőr. amúgy meg az utolsó amit te látsz valakiből az ez. Azt már akkor látod amikor már annyira izzik a levegő hogy szétkapnád.
milyen élete van annak aki eljut ide és "zavarja" :D na mind1
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!