Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más nőknek is szőrös a popsiju...

Más nőknek is szőrös a popsijuk is??

Figyelt kérdés
Nem, nem 12 éves vagyok csak nem igazán nézek meztelen női fenekeket és nem a barátaimmal szeretném ezt megbeszélni. Szóval szerintetek ez a borotválás miatt lehet (próbáltam figyelni h ott sose borotváljam) vagy alapból ott is nő mindenkinek? Elég aggasztó volt látni mondhatni férfiasnak és undorítónak éreztem magam.

dec. 28. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Mindenkinél így van
A borotválás az oka
Más oka van
19 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Ha erős és látható, akkor vagy genetika, vagy hormonzavar pl. mellékvese eltérés.
dec. 28. 19:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem erős szerencsére csak pont annyira van h már zavart egy kicsit ezért sajnos lehorotvaltam ott is amivel csak tovább erősítettem. De hát akkor elmegyek majd egy intim gyantára
dec. 28. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:
15%

nem a gátra meg a popó lukra gondolsz hanem a gerezdre igaz?

valakinek kevésbé vlaakinek jobban.. sztem rendben van az

+ 3 év szex kihagyás után személy szerint az izgat a legkevésbé hogy valahol szőrösebb a csaj.

26f

dec. 28. 19:47
 4/13 anonim válasza:
100%
Nekem is szőrösödik, bár nem erősen, de gyantázni szoktam és az sokáig jó.
dec. 28. 20:12
 5/13 anonim válasza:
85%
Nem leszel ettől se férfias, se undorító. Az sokkal inkább a viselkedésen múlik, és az valóban taszító. A legtöbb nőn ugyanígy nő a szőrzet is, teljesen természetes folyamat. Nem akarlak rábeszélni semmire, de ha pl intimben is meghagynád, máris kevésbé fog elütni tőle a popsidon lévő szőr.
dec. 28. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Tévhit, hogy ha borotválod a szőrt, akkor erősebb lesz, ez nem igaz továbbra sem. Kis pihe szőrök mindenkin vannak, van, akinek jobban, másnak kevésbé látszik. Sőt, a gát és a farpofák között is lehet szőrös, nőknek is. Semmi férfias vagy undorító nincs benne, nőknek is van szőre. Ahol zavar, ott le lehet szedni.
dec. 28. 22:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az
dec. 28. 23:44
 8/13 anonim ***** válasza:
46%
Ne érezd magad undorítónak, ez full természetes, és szexi. Én nekem teljesen rendben lenne, ha a barátnőmnek szőrös lenne a segglyuka körül is, meg persze a vulvája is. 36/F
dec. 29. 00:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nő a popsi lyuk körül, de mivel régóta járok intim gyantára ezért gyengébb és ritkább. 3 hetente járok így semmi gond nincs vele
dec. 29. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb csávó ahogy tapasztaltam undorodik a szőrtől a nőkön.. (de még olyantól is hallottam ilyesmit aki szőrösebb mint Chewi xddd )

Én nekem meg mikor első szerelmemmel összejöttem gyakran megesett hogy

átnedvesedett gatyával a randink után vártam az actiont és " úú bocsi nem készültem, viszont van meglepim" és ennyi, mindezt a leghuncutabb pofával, és kicsit elpirulva.

konkrétan arra kondícionálta az agyamat a csaj ezekkel a Huncut mondatokkal, hogy beleszerettem a " bocsi nem borotváltam" mondatokba :D

azóta nekem furcsa hogy egyesek meg " zavar.. szedd le pls" meg " mit tegyek a csajnak szőrös volt úristen" így állnak hozzá.

nekem a nő részéhez tartozik a fanszőr. amúgy meg az utolsó amit te látsz valakiből az ez. Azt már akkor látod amikor már annyira izzik a levegő hogy szétkapnád.

milyen élete van annak aki eljut ide és "zavarja" :D na mind1

26 F

dec. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!