Milyen szerekkel, hajápolási rutinnal lehet az eredeti göndör hajamat visszahozni?
Gyerekként hullámos, alsóbb rétegekben göndör hajam volt. Gimiben sokat vasaltam a hajamat, illetve festve is volt. Egy jó ideje már nem vasalom és már teljes mértékben csak a természetes hajszínem látszódik. Hajmosás után hullámos és göndör a hajam, kevésbé, mint gyerekkoromban.
Több olyan külföldi videóba belefutottam, ami alapján elvileg lehetséges a haj természetes göndörségét visszahozni. Itthon milyen termékekkel lehet ezt elérni?
Ha tudtok segíteni, akkor kérlek részletes rutint tanácsoljatok nekem. Nem vagyok otthon a szépségápolásban, nem sminkelek, a hajamat csak samponnal megmosom. Szóval egyáltalán nem értek hozzá, hogy mit, mikor és hogy kell alkalmazni.
Facebookon ajánlom a "magyar göndör közösség" csoportot. 70 ezer tag, sok kedves és segítőkész ember!
Szerintem abban a csoportban kaphatod a legjobb segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!