Milyen női dezodort ajánlottok ami hatékony?
Figyelt kérdés
Stiftes vagy golyós?tegnap 12:59
1/5 anonim válasza:
Én spray-t használok, nekem az vált be. DM-es Balea termékek és a Dove original.
2/5 anonim válasza:
Nekem a Lavender Tihany krémdezodorja vált be. Abszolút nincs tőle izzadtságszagom nap végére sem (hiába vagyok eléggé izzadékony), egy kicsit el tudja színezni a pólókat, de mosás során kijön belőlük. Korábbam sokáig Rexona golyós deokat használtam, azok a ruhák hónalját is tönkretették, plusz hatásuk se sokáig tartott nálam. Próbáltam Olivia krémdeokat is, de azokat meg nem bírta a bőröm, kivörösödött, sőt volt, hogy ki is sebesedett, 2-3 nap használat után.
3/5 anonim válasza:
Nekem a balra málnás krémverziója bevált
4/5 anonim válasza:
Garnier golyós dezodorjai. Továbbá a Fenjal golyós dezodorjai, de sajnos azokat is aligha lehet már kapni valahol.
Nekem a Balea, Nivea, meg az ilyenek golyós dezodorjai nem annyira váltak be. Ezt ki kell tapasztalni.
5/5 anonim válasza:
Hármas vagyok, bocsi, autocorrector.
Baleát akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!