Jövő héten szombaton lesz egy házibuli, ha én még nem ittam soha alkoholt akkor mit ajánlottok mit igyak, hogy ne hányjam össze magam?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 17:06
1/6 anonim válasza:
ne igyál össze vissza mindent, csak 1 féle piát.
bor
2/6 anonim válasza:
Nem muszáj igyál.
Ha mégis szeretnél, ne vidd túlzásba, akkor nem fogsz hányni.
3/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz inni, akkor nem iszol, nem kötelez rá senki!
Az első és legeslegfontosabb szabály, hogy legyen kaja a gyomrodban, hogy legyen valami ami megkösse a piát. Éhgyomorra tilos inni!
A második szabály, amit a többiek mondtak, ne keverd a piákat!
Az édeskés alkoholokat, mint pl a likőrök (csoki..stb.), vagy a vörösbort tudnám neked első körben ajánlani.
4/6 anonim válasza:
Egyél előtte valamit, ne keverd a piákat és ha van rá lehetőséged akkor igyál vizet közben.
5/6 anonim válasza:
A tömény italokat kerüld és egyél előtte (vagy akár közben) valamit. Szerintem a legegyszerűbb ha sört iszol. Annak nem nagy az alkoholtartalma (azért 2,3-nál többet nem igyál) és sokáig el lehet iszogatni.
6/6 anonim válasza:
Egy, vagy max 2 féle piát igyál, és lehetőleg ne a sarkibolti koccintós változatot. Meg az sem árt, ha nem egyszerre gurítasz le fél liter pálinkát, hanem apránként iszol, csak pár kortyot, hogy szinten tartsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!