Gáz szitu? Ti mit tennétek?
Sziasztok! A helyzet az, hogy az egyik barátnőm jóba lett egy sráccal nemrégiben és megismerte annak szűk baráti körét. Az egyik srác bulit tart a héten és ma barátnőm egyszer csak felhív , hogy magával szeretne vinni engem, és hogy már beszélt a házigazdával. Minderről én semmit nem tudtam, szóval meglepett. Nem tudom más visz e 'külsőst' magával. Senkit nem ismernék ott barátnőmön kívül, mert ugyebár nem az én köröm, viszont elmondása szerint ő is csak 2-3 embert és be szeretne mutatni.(:
Rendben van, csak azért belegondoltam hogy ezt a bulit úgy tartják valakinek valamilyen alkalomból és még azt sem tudjuk ki az o.o
Ti elmennétek a helyemben?(: Nem éreznétek kényelmetlennek a helyezetet?
Előre köszönöm a normális válaszokat!:D
En mennek.. Megismerhetsz jo fej embereket, baratnod se lesz annyira "egyedul" uj tarsasagban, a hazigazdanak nincs ellenere, nem latok semmi problemat.
Max ha nem erzed jol magad, hazamesz korabban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!