Milyen orsót ajánlottok a shimano aero x1 bothoz?
Nagyon új vagyok a horgászat témakörben , mivel életem során nem sok lehetőségem volt ezt a fajta hobbit űzni!Nemrégiben mégis kipróbáltam és igazán tetszett!Elhatároztam hogy veszek egy jobb botot , mert az teljesen kielégíti az igényeimet évekig , leginkább feeder horgászatra szeretném használni ! A shimano aero x1 distance power feeder 3.96m 120g volt nekem a legszimpatikusabb bot , viszont nem tudom milyen orsót vásároljak hozzá!Nem lehet akármelyik bottal akármelyik orsót használni ? Mi alapján lehet meghatározni , hogy egy adott bothoz milyen orsó lenne kompatibilis ? Ehhez a bothoz melyik orsót ajánlanátok? Körülbelül a 0-35000 huf kategóriában gondolkodom , mivel a bot sem drágább és egy ilyen szintű hobbistának ,mint én aki szeretne egy minőségi bottal elmenni egy horgásszezonban 5-10 szer horgászni a jövőben , nem gondolom hogy megéri sokkal drágább orsót vásárolnia!
Lehetőség szerint a baitrunner opciót preferálom!
Válaszokat előre is köszönöm ! :)
"Lehetőség szerint a baitrunner opciót preferálom!"
Ez gondolom a Shimano nyeletőfékes orsójának a fantázia neve. Ami nem is lehet rossz. Shimano Catanával pergetek nem rossz orsók.
Pontyos boton Okuma Longbow 40-es van nekem.
Bármilyen szimpatikus 4-5000-res nyeletőfékes/elsőfékes orsót felszerelhetsz a botra. A nyeletőfékes szerintem is praktikus, egy kattintás és ki van engedve a fék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!