Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen orsót ajánlottok a...

Milyen orsót ajánlottok a shimano aero x1 bothoz?

Figyelt kérdés

Nagyon új vagyok a horgászat témakörben , mivel életem során nem sok lehetőségem volt ezt a fajta hobbit űzni!Nemrégiben mégis kipróbáltam és igazán tetszett!Elhatároztam hogy veszek egy jobb botot , mert az teljesen kielégíti az igényeimet évekig , leginkább feeder horgászatra szeretném használni ! A shimano aero x1 distance power feeder 3.96m 120g volt nekem a legszimpatikusabb bot , viszont nem tudom milyen orsót vásároljak hozzá!Nem lehet akármelyik bottal akármelyik orsót használni ? Mi alapján lehet meghatározni , hogy egy adott bothoz milyen orsó lenne kompatibilis ? Ehhez a bothoz melyik orsót ajánlanátok? Körülbelül a 0-35000 huf kategóriában gondolkodom , mivel a bot sem drágább és egy ilyen szintű hobbistának ,mint én aki szeretne egy minőségi bottal elmenni egy horgásszezonban 5-10 szer horgászni a jövőben , nem gondolom hogy megéri sokkal drágább orsót vásárolnia!

Lehetőség szerint a baitrunner opciót preferálom!

Válaszokat előre is köszönöm ! :)

ma 06:57
 1/2 anonim ***** válasza:

"Lehetőség szerint a baitrunner opciót preferálom!"

Ez gondolom a Shimano nyeletőfékes orsójának a fantázia neve. Ami nem is lehet rossz. Shimano Catanával pergetek nem rossz orsók.

Pontyos boton Okuma Longbow 40-es van nekem.

Bármilyen szimpatikus 4-5000-res nyeletőfékes/elsőfékes orsót felszerelhetsz a botra. A nyeletőfékes szerintem is praktikus, egy kattintás és ki van engedve a fék.

ma 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Legalább 50 es méretű orsót tegyél erre a botra, majdnem 4 m es a bot az egyensúly miatt ez mindenképp kell. A "baitrunner" a nyeletőféket jelöli

az orsóknál, ha te ilyet szeretnél van miből válogatni. Ahogy az elöttem válaszoló írta Okuma orsó egy jó választás lehet, Pl: [link]

[link]

ma 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!