Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit javasoltok kezdődő ráncok...

Mit javasoltok kezdődő ráncok ellen? Valamint megereszkedett bőr ellen? 32 éves vagyok. Sajnos koravén. Ezt örököltem. De nagyon szeretnék kicsit javítani a helyzeten. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

dec. 22. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

Köszönöm, kihagynám!

A van mit tanulni alatt, úgy értettem, hogy tőlem okosabbaktól.

De az biztosan nem te vagy! Úgy hogy, ha megengeded, elköszönök. Szia!

dec. 24. 16:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Én is azért írtam, hogy örököltem, mert emlékszem mikor egyik tanárom az egyetemen, mesélte, hogy anyukája is fiatalon már ráncosodott és neki is ez a genetikája. Szóval valami biztosan van benne. 🙂
dec. 24. 19:29
 13/18 anonim ***** válasza:
27%

Kedves doktor dermás senki! Nem vettek fel sebésznek? Mondjuk van még lejjebb is, de -lássuk be!- nem sokkal.

Amúgy pedig senki nem hisz neked. Ki leszel tiltva az oldalról, már megint!

dec. 24. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Bár elköszöntem, de úgy gondolom jogomban áll, megvédeni magam még ha látatlanból is van a kommunikáció.

Milyen ember az aki le senkizi a másikat? Hm?

Nem hiszem, hogy valami nagy értelmiség vagy! Már elnézést. De primitív bunkónak tartalak. Gondolom ez nem hat meg, mert valljuk be, el sem ér…..

Az utolsó mondatod alapján meg gondolom nem ez az első beszólogatásod az oldalon, mert hogy keversz valakivel.

dec. 26. 09:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Friss-regis vagy, pont mint az, akinek már 10 fiókját tiltották le. Mindig van egy n+1.
dec. 26. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Én úgy látom hogy 6-os teljesen logikuses kulturalt magyarázatot adott. Aki nem tudja elviselhetetlen más véleményét az ti vagytok. Ti is írjatok le a saját véleményeteket és kész, de anélkül hogy mást lehülyéznétek.

És a 20 % nem azt jelenti hogy egyáltalán nem rancosodik az ember, hanem a természetes öregedés KÖZBEN kevésbé rancosodnak vagy éppen jobban. Úgy ahogy te is leírtad a 8. válaszodban.

dec. 26. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Végre, köszönöm! Már kezdtem azt hinni, hogy tényleg nem voltam érthető, de ezek szerint van olyan is aki érti. 🙂
dec. 26. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
26 éves vagyok, és nekem már egy rakás dinamikus ráncom van sajnos, hiába ápoltam a bőröm. Elkezdtem retinalt is használni, de mint a kozmetikai termékek jelentős része, ez sem csinál semmit. :( Nem tudom hogyan fogok 30 évesen kinézni, de akkor már bőven 40 fölöttinek fog mindenki nézni, és úgy is fog bánni velem.
dec. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!