Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit javasoltok kezdődő ráncok...

Mit javasoltok kezdődő ráncok ellen? Valamint megereszkedett bőr ellen? 32 éves vagyok. Sajnos koravén. Ezt örököltem. De nagyon szeretnék kicsit javítani a helyzeten. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

dec. 22. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül kell sima bőr ahhoz hogy jól nézzen ki valaki
dec. 22. 21:31
 2/18 Metionin ***** válasza:
71%
Argireline szérum. Évekig tartó éjszakázás miatt kialakult a homlokomon 2 ránc már 28 éves koromban, kb. fél éve kenegetem ezzel és az egyik eltűnt, a másik halványult. 34 éves vagyok. Több ráncom nincs de szerintem nekem ez a termék használt. Plusz hidratálás, fényvédelem.
dec. 22. 21:53
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Ráncok megelőzésére hosszútávon a retinolra esküdnek a bőrgyógyászok. E mellett a fenyvedelemre és a hidratálásra. A sok napozás is öregíti a bőrt.

A megereszkedett bőr ellen viszont nem létezik krém. Vannak lézeres kezelések a kollagéntermelődés serkentésére ( kollagén termelődese a huszonéves kor végén kezd lassulni).

dec. 22. 23:50
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Rendszeres sportot javaslok. Alkohol minimalizálást, 7 óra alvást naponta, és cigaretta mellőzését
dec. 23. 02:02
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem örökletes.

Nem ápoltad, ennyi.

dec. 23. 22:08
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

A ráncok 20%-ban GENETIKAI adottságtól függnek! A többi 80% a táplálkozás, UV-sugárzás (környezeti tényezők), munkahelyi ártalmak, stressz, szennyeződések! Éjjel, nappal csutakolhatja valaki a bőrét!, Ha ezek közül csak 2 dolog is kihat rá, plussz a hajlam akkor esélyes a ráncosodás. Ne írj már hülyeségeket utolsó #5!

Ajánlom az eucerin készítményeket, bőrödnek megfelelőt, aloe kivonat, argireline szérum, és hidratálás.

dec. 24. 12:11
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

És mit jelent a 20%?

Az időt. Hogy mindenki öregszik genetikusan. Nem örökletes az öregedés, hanem természetes. Szóval hülyeséget te írtál.

Pl. sötét hajú, bőrű bereknél a szem alatti szürkésbarnás karikák. Na azok örökletesek, hiszen egy adott embercsoportra jellemzők.

dec. 24. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

#6, az új regisztrációs megmondóember. (incel)

Teljesen téves és alaptalan az állításod. Tizen éve dohányzom, utóbbi években iszom is, az étlezésekre nem nagyon figyelek. kb 6 órát alszom naponta átlagban, azt se jó minőségben. Ha tehetem, mindig telített zsírt használok. Igaz kókuszzsír mert annak semleges az íze, de akkor is telített. Gyümölcsevést meghagyom a majmoknak. Persze, vannak is ráncaim. Van ami olyan mély, hogy a Siemens Combino elmenne rajta...

Aztán ott van az ikertestvérem, ő még kávét is csak utóbbi időben kezdett el inni. Soha nem dohányzott, és majdhogynem abszcinens. Még kenegetni is szokta az arcát, de hiába. Ugyan olyan ráncos bocskor ő is, mint én.

De nem baj, biztos van aki sármosnak lát így is.

dec. 24. 12:38
 9/18 anonim ***** válasza:
32%

Bőrgyógyász vagyok! Talán tudom.

Igaz, most fejeztem, van mit tanulni még róla! Valóban minden “bernél” igaz az öregedés, viszont csak mint az őszülés, hajhullás, ráncosodás visszavezethető genetikai hajlamra. Adott esetben 32 éves fiatal nőről/férfiról van szó! Szóval ez nem természetes, MÉG!

Az pedig, hogy te kedves utolsó az “étlezésekre”, valamint kb semmire nem vigyázol, plussz dohányzol és iszol is, ikertestvéred pedig mindig mindent rendben csinál, és mégis ráncos, csak úgy mint te. Ez megint csak engem igazol. Kellemes ünnepeket!

dec. 24. 12:53
 10/18 anonim ***** válasza:

Valóban van.

Hozzám lehet jönni továbbképzésre.

De nem vagy bőrgyógyász, ez biztos.

dec. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!