Ha egy arckrémtől másnapra nem lesz puha a bőrőm, hanem száraz marad, az még többet árt mint használ? Elhasználhatom vagy hagyjam?
Évek óta csak organikus krémeket használok. Nagyon nehéz találnom olyat ami jó, ezért muszáj mindig váltogatnom.
Sokáig egy mixa krémet használtam ami jó volt a bőrömnek, viszont nagyon erős volt az illata, amitől nem tudtam aludni és csípte is a szemem...
Úgyhogy vettem egy másikat, organikus, nagyon jó összetevői vannak és ennek ellenére nagyon száraz lesz tőle a bőröm másnapra... ez gondolom így nem tesz jót neki és jobb ha nem használom...
Tudnátok valamilyen dm-ben vagy rossmannban kaphatot ajánlani ami jó száraz bőrre?
Nagyon drágát nem akarok rendelni mert volt már olyan mire olyan allergiás lettem hogy feldagadt az egész arcom és 10000 Ft ment a kukába...
Elöször is kérdés, mi van az adott krémben mint hatóanyag, az organikus nem sokat jelent ebböl a szempontból.
Másodszor egyetlen krém sem hat egyszeri alkalomtól, rendszeres használat mellett is egy-két hét múlva lesz esetleg hatása, elöbb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!