Korpás hajra milyen drogériás termékeket ajánlotok nőknek? ( akár fejbőrradír, sampon stb.)
Figyelt kérdés
ma 15:30
2/8 A kérdező kommentje:
De pontosan milyet? Melyik termékcsalád?
ma 16:32
4/8 anonim válasza:
Attól függ, mitől korpás.
Patikában kapható Nizoral sampon nekem nagyon száritotta a fejbőrt, a Head and Shoulders 2 az 1-ben vált be:
6/8 anonim válasza:
Nekem a Médea sampon bejött (drogériás), mondjuk nekem enyhe panaszaim vannak és elég ritkán.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább ilyen enyhébb panaszaim vannak, csak néhány helyen korpásodik és az sem feltűnő. Nekem a Head and Shoulders nagyon kiszárította a fejbőröm és sokkal korpásabb volt mint előtte.
ma 19:15
8/8 anonim válasza:
Ezt: [link]
Egy kúrát végig kell csinálni, aztán abba hagyni. Minden infó rajta van a dobozon. Patikában is lehet kapni, meg drogériában is. Ez addig tart, amig korpás, utána kell egy sampon. Nagyon haj, és fejbőr függő, hogy mi az ideális, ha van egy jó fodrászod, az tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!