Puhító hajbalzsam = elvékonyodott hajszálak? Több lent
Nos jelenleg egy kallos mangós hajpakolást használok hajmosásnál (balzsamként alkalmazva) és extra puha, selymes, könnyen kifésülhető tőle a hajam, de ezzel egyidejűleg nagyon vékonynak is érzem, pl. fésülködés után amik a fésűben maradnak hajszálak extrém vékonyak, minimális erőfeszítéssel elszakadnak...Nagyon sok fajta balzsamot próbáltam már, több, ami nem okozott ilyen puha, selymes hajat, mintha erősítette, vastagította volna a hajszálakat, igaz, volt, ami elnehezítette, mert miután leöblítettem is rajta maradt egy réteg a hajszálakon és kicsit összetapadt tőle.
Alapvetően vékony szálú hajam van, tudom, ez genetika, de hatással van rá az is, milyen balzsamot, sampont használok.
Más is tapasztalta, hogy a balzsam, amitől nagyon puha lesz a haja, vékonyítja a hajszálakat vagy mi lehet ez?
Köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!