Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Puhító hajbalzsam = elvékonyod...

Puhító hajbalzsam = elvékonyodott hajszálak? Több lent

Figyelt kérdés

Nos jelenleg egy kallos mangós hajpakolást használok hajmosásnál (balzsamként alkalmazva) és extra puha, selymes, könnyen kifésülhető tőle a hajam, de ezzel egyidejűleg nagyon vékonynak is érzem, pl. fésülködés után amik a fésűben maradnak hajszálak extrém vékonyak, minimális erőfeszítéssel elszakadnak...Nagyon sok fajta balzsamot próbáltam már, több, ami nem okozott ilyen puha, selymes hajat, mintha erősítette, vastagította volna a hajszálakat, igaz, volt, ami elnehezítette, mert miután leöblítettem is rajta maradt egy réteg a hajszálakon és kicsit összetapadt tőle.

Alapvetően vékony szálú hajam van, tudom, ez genetika, de hatással van rá az is, milyen balzsamot, sampont használok.

Más is tapasztalta, hogy a balzsam, amitől nagyon puha lesz a haja, vékonyítja a hajszálakat vagy mi lehet ez?

Köszi előre is

dec. 1. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok esetben a nagyon puhító, selymesítő hajápolók csak a bennük lévő szilikon miatt keltik azt az érzetet, hogy egészségessé meg puhává varázsolják a hajat. De mikor abbahagyja az ember a használatukat, akkor hirtelen szembesül vele, hogy látszat megoldás volt. De nem gondolom, hogy a hajpakolás vékonyítaná, csak az lehet a gond, hogy nem kapnak elég tápanyagot a hajhagymák. Nem ártana egy laborra menned, hogy nincs-e valamilyen vitamin hiányod. Illetve, már nagyon jó hajvitaminok is vannak, nekem a DM-es vált be, samponból pedig a Ziaja hajhullás elleni hozott sok babahajat. Ezekkel tudod erősíteni, dúsítani, ha amúgy belül minden rendben van.
dec. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!