Normális, hogy a hajbalzsamom nem "takony" állagú?
Más az összetevő, mások a vivőanyagok. A csúszós általában szilikontartalmú, ami ritka.
Melyik volt az? Mert én, mióta bejött ez a számomra szemfényvesztés, hogy káros a szilikon, alig találok normális balzsamot.
Ha a csúszósat kérdezed, legutóbb Kallost használtam, ami olyan.
Nem tudok dönteni ezzel az új balzsammal kapcsolatosan, lehetséges hogy nem mostam ki elég alaposan de borzasztó nehéz volt ma reggel kifésülni a hajam és olyan érzés beletúrni mintha hajhabot használtam volna, pedig nem. De akkor az, hogy nem csúszós, nem feltétlen rossz. Még adok neki egy-két esélyt. Köszönöm a válaszokat 😊
A szó amit keresel krém / kenőcs állag. Az én tapasztalatom szerint ahogy mondták valószínűleg szilikon mentes. Amióta bejött ez az őrület azóta megszaporodtak ezek a borzalmas vizes állagú balzsamok amik semmire nem jók. Az egy hatalmas nagy tévedés, hogy a szilikon bármit is árt a hajnak. Épp ellenkezőleg, bevonja a hajszálakat egy réteggel és sokkal kevésbé lesz sérülékeny.
2# tudom neked ajánlani a TRESemmé Full Fiber Volume, Keratin Smooth Color, vagy a Collagen + Fullness balzsamokat én nagyon szeretem mind a 3 at főleg az utolsót és a Colort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!