Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális, hogy a hajbalzsamom...

Normális, hogy a hajbalzsamom nem "takony" állagú?

Figyelt kérdés
Elnézést a megfogalmazásért, de az eddig használt hajbalzsamok mind takony állagúak voltak és amíg a hajamon voltak, csúszós volt tőle. Azonban amit legutóbb vettem, mintha abban a pillanatban el is tűnne a hajamban és egyeltalán nem lesz tőle olyan csúszós. Aloe Vera és tejfehérje van benne a doboz szerint. Indikálhatja ez, hogy rossz minőségű a balzsam?

jún. 3. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Sokfélét kipróbáltam, de egyik sem volt takony állagú...
jún. 4. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Más az összetevő, mások a vivőanyagok. A csúszós általában szilikontartalmú, ami ritka.

Melyik volt az? Mert én, mióta bejött ez a számomra szemfényvesztés, hogy káros a szilikon, alig találok normális balzsamot.

jún. 4. 07:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Ha a csúszósat kérdezed, legutóbb Kallost használtam, ami olyan.

Nem tudok dönteni ezzel az új balzsammal kapcsolatosan, lehetséges hogy nem mostam ki elég alaposan de borzasztó nehéz volt ma reggel kifésülni a hajam és olyan érzés beletúrni mintha hajhabot használtam volna, pedig nem. De akkor az, hogy nem csúszós, nem feltétlen rossz. Még adok neki egy-két esélyt. Köszönöm a válaszokat 😊

jún. 4. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A szó amit keresel krém / kenőcs állag. Az én tapasztalatom szerint ahogy mondták valószínűleg szilikon mentes. Amióta bejött ez az őrület azóta megszaporodtak ezek a borzalmas vizes állagú balzsamok amik semmire nem jók. Az egy hatalmas nagy tévedés, hogy a szilikon bármit is árt a hajnak. Épp ellenkezőleg, bevonja a hajszálakat egy réteggel és sokkal kevésbé lesz sérülékeny.

2# tudom neked ajánlani a TRESemmé Full Fiber Volume, Keratin Smooth Color, vagy a Collagen + Fullness balzsamokat én nagyon szeretem mind a 3 at főleg az utolsót és a Colort.

jún. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!