Ki mit használ a szem alatti (sötét) karikák eltüntetésére, elhalványítására?
Mostanában kezdenek zavarni a szemem alatti karikák, neme tudom , hogyan tüntessem, halványíthatnám el kissé, hogy kevésbé legyen észrevehető.
Jelenleg nem használok semmit (sem alapozót, krémeket), előbb titeket szerettelek volna megkérdezni, hogy nektek mi az, ami bevált.
Esténként jól és eleget alszom, mindig megvan nap 7-8 óra alvás.
Illetve nincs semmilyen betegségem, szerencsére egészséges vagyok, nincsen semmi hormonproblémám és semmi más, így az sem állhat a háttérben.
Minden tanácsot szívesen fogadok.
23N
Pedig a vashiány okozhat ilyet. Érdemes megnézetni nem csak a vasat, hanem a vaskötőkapacitást és a vasraktárakat is. Amúgy csak alapozóval tudod halványítani. Esetleg kérdezz meg egy plasztikai sebészt, hogy nincs e valami lézeres eljárás.
Tartós sminkről hallottam már, amit befecskendeznek a bőr alá, bőr hibák eltüntetésére használják, hogy a szem alatti érzékeny részen megtudják e csinálni azt nem tudom. Meg kell kérdezni.
Vitamin, vízhiány.
Illetve hiperpigmentáció, ami genetikus. Azon sajnos nem segít semmi. Ha sötét hajú, sötétebb típusú vagy, nem szőke és hófehér, azoknál ez genetikai általában.
Van akinek genetikusan sötét ott a bőr. Egyszerűen csak vékony a szövet, vagy több pigment van ott (pont mint hónaljban, lágyéknál is tud).
Különösen barnább etnikai csoportoknál jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!